RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sterkt av Jarl André

Sist oppdatert:
BRISKEBY (vif.no): Vålerenga reddet et poeng, etter en sen straffescoring mot Ham-Kam. - All mulig ære til Jarl André som tok ansvaret og ville ta straffa, sier Petter Myhre til vif.no.

Som så mange ganger før denne sesongen, fikk Vålerenga en dårlig start på kampen, da Ham-Kam scoret på sin første sjanse.

- Vi gjør det vanskelig for oss selv ved å slippe inn enkle mål så tidlig. I den situasjonen vi er i om dagen, gir det oss dårlige arbeidsvilkår når vi må jage og jage, spesielt mot lag som Ham-Kam som ligger lavt og slår langt. Det er unødvendig og dumt av oss, sier Myhre til vif.no etter kampen.

God periode
Etter Ham-Kams scoring hadde Vålerenga en god periode i første omgang, hvor det ble produsert en del store sjanser og gode angrep.

- Det var en 20-minutters periode i første omgang hvor vi gjør mye riktig. Vi ruller opp og har gode angrep, setter ballen i stolpen og har dobbeltsjansen til Wæhler. Hadde vi fått uttelling da, ville kampbildet blitt annerledes. Dessverre klarte vi ikke å fortsette den trenden, og vi gjør det igjen vanskelig for oss selv, forklarer han.

Med ni poeng på ni kamper, er det liten tvil om at Vålerenga sliter i motgang, og mye av det som skjer kan være typisk for lag som sliter.

- Vi er et motgangslag nå, og det er lett å fokusere på feil ting når man ikke er i dytten og når man får et mål i mot tidlig. Allikevel kan vi ikke sette oss ned og deppe, vi må bare jobbe hardt og stå på videre, sier han.

Isolert sett bra
Vålerenga har spilt to bortekamper på rad, og fått med seg fire poeng.

- Isolert sett er det bra med fire poeng mot to normalt gode hjemmelag. I dag var det prestasjonene som var for dårlige, og det var noen knepp tilbake i forhold til kampen mot Start, og det skuffer meg. Allikevel sitter jeg med følelsen at vi burde hatt tre poeng i dag, at det ikke skjer er mer at vi var mindre gode enn at Ham-Kam var så veldig gode, sier han.

- Vi har noen store sjanser, men klarer ikke å omsette de når vi ikke her 100% der vi skal være. Når kampen utviklet seg som den gjorde, med en sen scoring og 11 mot 10 på slutten, var ett poeng viktig.

All ære til Storbæk
Den sene scoringen kom etter at Jan Derek Sørensen ble felt. Jarl André Storbæk tok ansvaret fra krittmerket mot gamle lagkamerater, og gjorde ingen feil.

- Jarl André tok ansvar og ville ta straffa. Det står det respekt av, og det vitner om at han er en riktig type. Han hadde blitt pepet ut hele kampen, og står fram når det blåser og setter en sikker straffe, skryter Myhre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere