- Stolt av gutta

Vålerenga-manageren roser måten spillerne reiste seg på mot Bodø/Glimt etter cupsmellen i Molde.

27.09.09 21:05

- Det var en utfordring å reise seg etter cuptapet for Molde, og jeg var spent på kreftene til spillerne etter 120 minutters spill onsdag. Derfor er jeg veldig fornøyd med måten spillerne sto fram på i kveld. De viser stor lojalitet, sier Martin Andresen etter 2-0 seieren over Bodø Glimt.

Bojan Zajic og Harmeet Singh scoret målene for Vålerenga - begge målene kom etter pause. I tillegg hadde Morten Berre flere store målsjanser, mens Glimt skapte særdeles lite etter pause.

Se scoringene her:
1-0 Bojan Zajic
2-0 Harmeet Singh

Vålerenga-manageren mener taktikken langt på vei fungerte perfekt mot Glimt.

- Bortsett fra perioder i første omgang fulgte vi planen. Før pause lå vi lavt og kompakt, men var ikke alltid flinke nok i presset. Men det kom seg etter pause, og vi er gode på mange overganger, sier Andresen.

Han er klar over at alt tyder på fornyet Tippeligakontrakt etter tre poeng i Bodø, men er sugen på å prestere i de fire siste kampene.

- Vi er midt på tabellen nå, men det er jevnt og vi har gode muligehter til å klatre. Vi har noe bra på gang i Vålerenga og skal bruke de siste kampene til å bygge videre på det, sier Andresen.

Det er kun tre poeng opp til Brann på 5. plass som riktignok har en kamp mindre spilt.

Foto: Richard Brevik/Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.