RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/SCANPIX

- Stones blir utsatt

Sist oppdatert:
Stones-konserten på Koengen 6. juni blir trolig utsatt. Det skriver BergenLive på sine nettsider i dag. I dag ble det bekreftet at konserten i Danmark to dager senere er utsatt.

De siste ukene har det vært gjentatte spekulasjoner rundt Stones-konserten i Bergen, etter at Keith Richards skadet seg etter å ha falt fra et tre. Spekulasjonene har vært tilbakevist som rykter, og fansen har måttet smøre seg med tålmodighet.

Men i dag kom bekreftelsen på at konserten i Horsens i Danmark to dager senere er utsatt.

- Jeg kan bekrefte at det ikke blir noen konsert 8. juni, men vi jobber med å finne en ny dato, sier Rikke Hansen fra Horsens Ny Teater til ekstrabladet.dk.

Den danske fansen beroliges med at Stones helt sikkert kommer til Danmark, og at konserten ikke er avlyst, bare utsatt til høsten en gang. Billettene til konserten 8. juni vil også være gyldig til konserten til høsten.

- Trolig utsettelse
Det har fortsatt ikke kommet noen offisiell melding om hva som skjer med konserten i Bergen. Men daglig leder Frank Nes i BergenLive la skriver i en pressemelding i dag at også konserten i Bergen trolig blir utsatt.

«Pr dato har vi ikke mottatt noen offisiell informasjon som tilsier at konsertdatoen i Bergen vil bli berørt, men vi innser at det er høyst sannsynlig at den opprinnelige konsertdatoen i Bergen vil bli utsatt til et senere tidspunkt.», heter det i pressemeldingen.

En revidert turne-plan skal ifølge pressemeldingen være klar fra Rolling Stones i løpet av kort tid, og de som har billett til konserten på Koengen oppfordres til å ta vare på denne og følge med på bandets offisielle nettsider, www.rollingstones.com.

- Vi tror ikke at det blir noe konsert i Bergen, men vi vet det ikke sikkert, sier Kristin Svendsen, markedssjef i Gunnar Eide Concerts AS, til side2.

- Uansett vil vi ikke gå ut med noen offentlig beskjed før vi får det skriftlig. Da blir bare folk mer forvirret, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere