RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Storm i et vannglass

Sist oppdatert:
Hverken Hans Geelmuyden (bildet) eller Knut Haavik kaster seg på kritikken mot VG, etter forsiden onsdag morgen.- Jeg misliker alle dem som stiller seg opp i et forferdelig hylekor, sier Haavik.

Hans Geelmuyden mener VG egentlig ikke har noe å beklage, i etterkant av forsiden som fikk halve medie-Norge til å gå i fistel, men Geelmuyden forstår at medieoppmerksomheten mot kronprinsparet over tid kan bli for mye.

- Jeg har vært redaktør selv, og vurderer ikke VGs oppslag som dårlig skjønn. Jeg deler ikke Kokkvolds syn, men forstår at man reagerer på totaliteten av pressedekningen over tid, sier Geelmuyden til TV2 Nettavisen.

Han mener imidlertid at kronprinsens forvar av sin kone er vakkert.

- Haakon opptrådte ærlig, og var oppriktig indignert. Jeg opplever det som vakkert at en ektemann står frem og forsvarer sin kone. Det viser holdning, og er flott. Jeg tror kanskje han treffer en nerve i det norske folk. Jeg tror mange føler det snart må ta slutt på mobbingen av Mette-Marit, særlig siden hun er gravid og trenger fred og ro, sier Geelmuyden.

Heller ikke Se og Hørs avtroppende sjefredaktør, Knut Haavik, mener presse-Norge bør hyle for mye, men han er ikke overrasket over debatten som kom etter VG-oppslaget i går.

- Men jeg misliker alle dem som stiller seg opp i et forferdelig hylekor og forsøker å vise sin egen prektighet når et presseorgan kanskje har gått over streken. I det hylekoret har ikke jeg noen plass, sier Se og Hør-sjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere