RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Suksess utsetter Cleve Broch

Sist oppdatert:
Nationaltheatret har utsatt premieren på «Seks personer søker en forfatter» til onsdag 6. januar.

Opprinnelig skulle stykket med Nicolai Cleve Broch i hovedrollen hatt premiere 6. januar, men både regissør Runar Hodne og ensemblet trenger litt mer tid.

- Ibsenåret tok tida
- Mye suksess er årsaken, smiler Henriette Steenstrup som spiller en av «personene» i «6 personer søker en forfatter» til Side2.

Og det er riktig. På grunn av mange ekstraforestillinger og høy aktivitet mot slutten av av Ibsen-året har skuespillerne i «6 personer søker en forfatter» ikke fått den vanlige prøvetiden.

Av den grunn har teatret valgt å utsette premieren med tre dager. De som har kjøpt billetter til forestillingene vil bli kontaktet av Nationaltheatret enkeltvis heter det fra teatrets side.

LES FRA PRØVENE: Stjerneskudd rett av scenen

- Var optimistiske
- Vi tenkte jo at det ville gå bra bare vi fikk romjulen, men så fikk vi ikke den tiden heller, sier Nicolai Cleve Broch.

- Egentlig er det jo bare bra med utsettelse, det kler forestillingen, ler han.

«Seks personer søker en forfatter» handler om en instruktør (Nicolai Cleve Broch) som er i ferd med å sette opp «Peer Gynt» på et altfor stramt tidskjema. Plutselig kommer seks personer på scenen. De bærer på en tragisk historie og søker en forfatter til å skrive om dem. Stykket ble sist satt opp for 40 år siden. Den gang var det Ingmar Bergman som instruerte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere