RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Suksessen gikk dem til hodet

Sist oppdatert:
Manager Peter Brandt som drev frem både Ylvis og Herborg Kråkevik sier i et intervju med BT at suksessen gikk til hodet på artistene.

Nylig inngikk Peter Brandt forlik med Ylvis-brødrene etter at de to truet med å saksøke sin tidligere manager for et par millioner kroner.

Brandt har vært en stor medspiller i bergensk kulturliv, og flere bergensartister har penger utestående hos Brandt. Brandt har gjort både Ylvis, Kenneth Sivertsen og Herborg Kråkevik og Julian Berntzen til stjerner.

Nå tar han bladet fra munnen i et intervju med Bergens Tidende, og antyder at suksessen gikk til hodet på flere av sine artister.

Avisen skriver at Brandt praktisk talt gir Ylvis-brødrene skylden for konkursen. Brandt sier at han hadde håpet Ylvis ville stille seg solidarisk med ham da produksjonen «Ylvis - en konsert» gikk dårlig på Chat Noir i Oslo.

-Vi hadde en plan som hvis den hadde fått virke, ville ført til full utbetaling til både Ylvis og samtlige kreditorer. Men det ville tatt et år eller to, sier Brandt.

Peter Brandt har fremdeles «Raske Menn» i stallen. Ylvis ønsker ikke å kommentere saken overfor BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere