RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Nadya Khamitskaya bruker mye energi på å få Svein Østvik til å konsentrere seg.
Nadya Khamitskaya bruker mye energi på å få Svein Østvik til å konsentrere seg. (Privat)

- Svein er utfordrende og krevende

Sist oppdatert:
«Skal vi danse»-Nadya forsikrer om at Charter-Svein er den samme gamle som han alltid har vært.

(SIDE2:) Mange har fått med seg Svein Østviks forvandling etter at han ble en av kjendisdeltakerne i årets «Skal vi danse».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Håret er klippet og Hawaii-skjorta er byttet ut med elegant finstas. Men for de som er bekymret for at bajasen fra «Charterfeber» har forsvunnet helt, kan dansepartner Nadya Khamitskaya komme med beroligende nyheter.

Samme gamle
- Svein er sånn som vi kjenner han til. Han er gal, sprudlende, energisk, morsom, sosial, kreativ, rar og herlig, skriver hun i dansebloggen sin, og aviser at Svein har forandret seg noe særlig fra Charter-dagene.

- Det er mange flere sider ved Svein som ikke har kommet fram til folket før nå. Den kanskje litt dypere, følsomme og emosjonelle siden. Svein er ekte. Han spilte ikke rolle i «Charterfeber» og han prøver ikke å spille noe rolle for å være annerledes nå i «Skal vi danse» heller, skriver hun.

Dommerros
Det er tydelig at Nadya har hatt stor suksess med treningsopplegget sitt for Svein også. De han danset både samba og vals, og høstet strålende kommentarer fra dommerpanelet. Men i følge Nadya er ikke treningen alltid en dans på roser.

- En herlig elev å jobbe med! Utfordrende og krevende, noe som er veldig spennende for meg som pedagog! Utfordringen ligger i at Svein vil det så veldig gjerne at han mister kontrollen. Ikke fordi han ikke er konsentrert eller ikke disiplinert, men fordi han lever seg inn i dansen sånn at han ikke er tilstedet lenger, forklarer hun i bloggen.

Vinnersjanser
«Den nye Svein» var også tema da Side2 snakket med danseparet før forrige ukes program.

- Jeg har fått masse tilbakemeldinger på utseendet mitt. De har vært av typen «nå har du endelig blitt voksen og ser ut som en gentleman», sa Svein den gangen.

- Men jeg håper ikke jeg har endret stil. Jeg synes heller jeg får vist flere sider av meg selv – at jeg er bajas og rar, men også strukturert.

Les mer: Slik er nye Charter-Svein

Svein og Nadya ligger for tiden på tredjeplass på listen over hvem odds-selskapet Unibet tror kommer til å vinne hele konkurransen. Samtidig som det er ganske lave odds på at de rykker ut i neste program. Oddsetterne er rett og slett usikre på hvor de har Charter-kongen, og hvor populær han er hos det norske folk.

Hvordan det går denne uka får du se på TV 2, lørdag klokken 19.30

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere