RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Sviktet ikke Britney

Sist oppdatert:
Dr. Phil sier at han er lei seg for at han snakket om Britney Spears' mentale helse.

(SIDE2:) Dr. Phil McGraw, som er en nær venn av familien Spears, har tidligere gått ut og forsvart moren til Britney, Lynne.

- Hun er en fantastisk mor, sa han den gangen. Torsdag ble Britney Spears igjen fraktet til sykehus, angivelig etter at hennes nyoppnevnte psykiater skal ha rådet hennes nærmeste å legge henne inn på sykehus til observasjon.

SE OGSÅ:Britney hentet i ambulanse

BRITNEY HENTET MED POLITIESKORTE:

213663

Annonserte Spears-program
Da Britney var innlagt forrige gang, besøkte Dr. Phil stjernen på sykehuset. Samtidig annonserte han at han skulle ha familien Spears med på ett av sine show.

Oprah Winfrey reagerte på det siste, mens familien til Spears trakk seg.

Ifølge amerikansk media skal Oprah, som bragte frem Dr. Phil gjennom sitt eget program, ment at kollegaen utnyttet Britney til å reklamere for sitt eget show.

- Brøt ikke tilliten
Psykologer på sin side påpekte at Dr. Phil drev diagnostisering uten å ha tillatelse til å praktisere som psykolog på sykehuset. Dr. Phil opplyser at det er riktig at han ikke fornyet sin lisens da den gikk ut etter 25 år fordi han har mer enn nok å gjøre som talkshowvert og ikke lenger tar private pasienter.

Han avviste imidlertid at han forsøkte å gi Britney en form for diagnose.

Etter besøket hos Britney, sa TV-psykologen at det var klart at Britney trengte umiddelbar psykiatrisk hjelp. Hans kommentarer ble ille tatt opp av Britneys familie, som mente familievennen brøt tilliten ved å snakke om artistens tilstand.

- Det gjorde jeg ikke, jeg ville bare sørge for at det ikke oppsto rykter eller feiltolkninger, sier McGraw til Associated Press.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere