RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Svindlet av Vesta

Mons Larsen Hustrulid ble lokket til å flytte bilforsikringen over til Vesta. Det angret han bittert på da uhellet var ute.

Det viste seg at den nye forsikringen ikke dekket mer enn ansvar, til tross for at 73-åringen hadde bedt om full kasko. Nå står bonden på Osterøy isolert på gården, med en ødelagt mopedbil og ingen penger til å verken reparere den eller kjøpe ny, skriver Bergensavisen.

Ba om kasko
Hustrulid ble i 2003 kontaktet av en forsikringsselger i Vesta som tilbød ham billigere forsikring enn den han allerede hadde i If. 73-åringen takket ja til tilbudet, men understrekte at han ville ha nøyaktig samme forsikringstype som den han hadde i If, hvilket var kasko- og ansvarsforsikring.

Men så ble mopedbilen stjålet to ganger på rappen, og samtidig hadde tyvene ramponert bilen. Nå kan ikke 73-åringen lenger kjøre bilen. I håp om å kunne kjøpe en ny bil, slik at han ikke behøvde å sitte isolert på gården, kontaktet han Vesta for å få forsikringspengene sine. Det viste seg at Hustrulid slett ikke hadde kasko på bilen, men bare ansvarsforsikring. Dermed fikk han ikke et rødt øre for den ødelagte bilen. Det gjorde mannen rasende.

Svindel
- Dette her er rett og slett svindel, sier Hustrulid til BA.

Påstanden avvises av informasjonsrådgiver Roald Stigum Olsen i Vesta, som mener de har sitt på det tørre. Han mener Hustrulid selv burde ha sett i forsikringspapirene Vesta sendte ham både i 2004 og 2005, at han bare hadde ansvarsforsikring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere