*Nettavisen* Nyheter.

- Synd jeg er for gammel for deg, Stig

FLØRTET: Eli Hagen og Stig Kjos fant tonen. Foto: (TVNorge)

Eli Hagen flørter med ungkar Stig Kjos under middagen.

10.08.09 17:28

(SIDE2): - Jeg synes han er en kjempekjekk gutt. Carl er kanskje ikke like kjekk som ham, men nesten, sier Eli Hagen om Stig Kjos.

Firkløveret Stig, Eli, skidronning Anette Bøe og fotballprest Einar Gelius kommer sammen i TVNorges nye seriesatsing «4-stjerners middag halv åtte» som har premiere mandag kveld.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Flørting
Stig Kjos kjent fra forrige rundes «Ungkaren 20 vs. 40» er igjen singel og sier at han ikke vet hva som kan komme til å skje under middagen.

- Det er ikke utenkelig at jeg prøver meg på Eli, gliser han og gleder seg til å få muligheten til å flørte litt med stortingspresidentens kone.

- Jeg fikk flørta litt med Eli, sier Stig fornøyd. Han mener at Carl Ivar kun serverte og passet fordi Stig var gjest.

- Bare så synd at jeg er altfor gammel for deg da, sier Eli når hun forstår at Stig singel.

Eli Hagen er første kvinne ut i kjendiskokkeduellen i serien der fire svært ulike kjendiser utfordres til å lage gourmetmiddager til hverandre. Målet er å lage en perfekt kveld for sine gjestene, og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert.

Småkrangler
- Jeg har aldri laget middag til noen jeg ikke har møtt før, så jeg bestemte meg for å satse på noe jeg vet er godt, samtidig som det er veldig tidløst, sier Eli om matlagingen. Men det er Carl Ivar som har stått for menyen der i gården.

Mens Eli står og svetter over grytene, svinser Carl rundt og hjelper sin frue så godt han kan. De to småkrangler på kjøkkenet under middagslagingen om hvor ting er, bordsetning og hvem som styrer dampkokeren.

- Hvem vil du ha til bords? Einar eller Stig? spør Carl. Eli er diplomatisk og lar sin ektemann velge hvem hun skal få til bords. Det blir Stig - og kommer Carl Ivar til å angre?

Kårer en vinnerkokk
TVNorges profesjonelle kokk for anledningen kommer med tips og triks underveis i den timeslange episoden.

I ti uker skal ulike kjendiser inviterer hverandre til middag i en uke deretter skal gjestene gi poeng og ukas kjendiskokk kåres. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der en stjernekokk kåres.

Om Eli Hagens kamskjell, indrefilet og epledessert faller i smak hos de andre kjendisen ser du på TVNorge klokken 19.30 mandag.

Klikk på bildet for å forstørre.

«4-stjerners middag halv åtte» vises mandag til torsdag på TVNorge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag