RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Synes det er fantastisk flott at familien ikke bærer nag til ham

Bjørkelangen, Akershus 20140113. Blomster og lys er tent på stedet langs fylkesvei 125 i Bjørkelangen hvor en 11- årig jente og en 13 -årig venninne ble påkjørt lørdag og senere døde, da de var ute og red i en sulky.
Bjørkelangen, Akershus 20140113. Blomster og lys er tent på stedet langs fylkesvei 125 i Bjørkelangen hvor en 11- årig jente og en 13 -årig venninne ble påkjørt lørdag og senere døde, da de var ute og red i en sulky. Foto: Terje Bendiksby (NTB Scanpix)
Sist oppdatert:
Mannen i 40-årene som er siktet etter ulykken som kostet to jenter livet, er i sjokk og kan ikke kaste lys over hendelsen

(Romerikes Blad): Det kom fram da han sent mandag kveld møtte sin advokat Gunhild Lærum for første gang.

Romerikes Blad snakket med Lærum rett etter at hun hadde forlatt den siktede sjåføren i 22.40-tida mandag.

- Han har det selvsagt helt forjævlig han også. Han er i sjokk og forstår ikke hvordan noe slikt kunne skje, sier Lærum.

- Fantastiske mennesker

De to snakket blant annet om at familien til Sara Christiane Holmedahl Sandsmark er opptatt av å ikke fordele skyld.

- Vi har forsøkt å formidle at vi ikke ønsker å signalisere hat eller uforsonlighet, sa Saras onkel Nils Henrik Holmedahl til Romerikes Blad tidligere i dag.

Lærum sier at sjåføren har hatt kontakt med familien Sandsmark.

- Han har fått med seg at de ikke bærer nag overfor ham. Det er noe av det vi har snakket om, og han synes det er fantastiske mennesker som kan tenke slik med tanke på alt som har skjedd. Han skjønner veldig godt hvor vanskelig familiene til de to jentene har det nå, sier Lærum.

-En gåte for ham

I samtalene med advokaten har ikke den siktede sjåføren i 40-årene klart å kaste noe lys over hva som skjedde under den fatale kjøreturen.

- Han har ikke vært i avhør ennå, men han har uansett ingen klare erindringer av det som skjedde. Han er i sjokk og dette er en gåte for ham, sier Lærum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere