RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Syngingen er ikke et PR-stunt

Sist oppdatert:
Tommy Sharif gav bort 100.000 dollar på direkten hos Skavlan. Nå er han klar for en ny TV-runde.

(SIDE2): Nervene begynner å melde seg for alvor hos dekkbaron Tommy Sharif, en av de elleve celebre deltakerne på TV3-satsingen, kjendisversjonen av Idol, «Sangstjerner».

Bakgrunn: Hvem synger finest?

Torsdag er det duket for karaoke-tv. Elleve norske kjendiser skal ta mikrofonen fatt og vise Norge at de likeså godt kunne vært sangstjerner. Men alle har ikke like stor tro på seg selv.

- Jeg har tatt flere psykologtimer enn sangtimer for å si det sånn, sier Sharif til Side2.

Sikker på å drite seg ut
I kjent Idol-stil hører det med noen flauser, og Sharif er sikker på at han kommer til å drite seg ut. Han tror flere kjendiser turte å melde seg på programmet etter at han sa ja.

- Det spiller ingen rolle om jeg øver en uke eller et år, for sangstemmen blir den samme uansett, sier han.

Torsdag skal han synge sin favorittlåt. Hvilken sang det er forblir en hemmelighet helt til premieren, men Sharif tror han kommer til å overaske alle.

Les også: Guide til høstens tv-favoritter

- Sjenert
Ingen deltakere blir stemt ut i første runde, så neste torsdag regner Sharif med å bli sendt hjem. Det passer fint, for da begynner høysesongen for dekk og felger, forteller han.

Mangemillionæren sier han er en sjenert og beskjeden type, og at dette ikke er noe PR stunt fra hans side. Han tror heller folk vil tenke «Herregud, han der skal vi ikke kjøpe dekk av» etter å ha hørt ham synge.

Gründeren har hatt flere mediaspillopper tidligere. Under et besøk på Skavlands Først og Sist i 2006 ga han bort 100.000 dollar til bekjempelse av fattigdom. Tidligere samme år kjøpte han et råskinn av en bil, Koenigsegg CCX, – og krasjet samme dag.

VIDEO: Se TV3s presentasjon av Tommy Sharif her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere