RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Syriske regimetilhengere angriper USAs ambassade

Foto: SANA (Ap)
Sist oppdatert:
President Bashar al-Assads tilhengere bryter seg inn i USAs ambassade i Damaskus.

Syriske tilhengere av regimet til president Bashar al-Assad bryter seg nå inn i USAs ambassade i Damaskus, ifølge vestlige diplomater, melder Reuters.

Vitner til hendelsen sier at demonstrantene knuste vinduer og hevet et syrisk flagg ved ambassaden. De skrev også med graffiti, hvor de refererte til den amerikanske ambassadøren som en hund, melder nyhetsbyrået AP.

Det har de siste dagene vært flere demonstrasjoner mot USA i den syriske hovedstaden Damaskus. Demonstrasjonene mandag kommer dager etter den amerikanske og franske ambassadøren besøkte opposisjonens høyborg i Hama uten klarering fra myndighetene.

- Hama-besøket var et tydelig bevis på den amerikanske og franske invasjonen i Syrias indre anliggender, uttalte en talsmann i Utenriksdepartementet søndag, melder Reuters.

USA anklaget Syria for å ha organisert en amper 31 timer lang protest utenfor den amerikanske ambassaden i Damaskus i løpet av helgen, meldte Reuters søndag.

Nettavisen følger saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere