RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ta alt dere har lyst på

NY LÅT: Jonas Brothers er ute med ny låt, og denne gangen er det en ballade der bare Nick synger.
NY LÅT: Jonas Brothers er ute med ny låt, og denne gangen er det en ballade der bare Nick synger. (Getty Images)
Sist oppdatert:
The Jonas Brothers spanderte shoppingtur på vennegjengen - prislapp: 27.500 kroner.

(BiipMag): De fleste av oss skulle nok ønske vi hadde venner som var superstjerner, og i hvert fall at de var så snille som disse.

Siste fra BiipMag:
Lily Allens venn kidnappet
Med gaten som lerret
Legger ned The Voice TV
Maria Mena med nytt album

- Vær så god!
Nylig tok jentebedårerne i Jonas Brothers med seg vennegjengen, faren Kevin og «Camp Rock»-kollega Demi Lovato til klesbutikken American Eagle i USA - og lot dem gå amok. Ta det dere har lyst på, var beskjeden.

Holdt seg i skinnet
Selv plukket Joe, Kevin og Nick med seg et par boxere og T-skjorter, melder BANG Showbiz. Og det er vel ikke dumt å spare inn der man kan - nylig kjøpte brødrene nytt krypinn til 16 millioner kroner. Herligheten har seks soverom og ligger i det avskjermede og eksklusive nabolaget Vaquero Club i Dallas, Texas.

På toppliste
Men ukelønna står støtt - trioen dukket nylig opp på Forbes. coms toppliste over Hollywoods feteste lønninger, på plass nummer fire. Øverst på listen troner Nicks tidligere småkjæreste Miley Cyrus.

Drømmekarriere
Jonas Brothers slo igjennom i 2005 med hiten «Year 3000», og har gitt ut fire album siden den gang. Gutta er i disse dager i ferd med å avslutte turneen «Burnin' up Tour», som har vært utsolgt over hele linja.

Ny filmmusikal
Brødrene har medvirket i flere filmer, og er snart aktuelle med den romantiske familiekomediemusikalen«Camp Rock», hvor Joe har en av hovedrollene.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere