RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ta av deg t-skjorta, Flo!

Foto: Herman Dreyer (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Vår moteekspert mener Tore André Flo må vise mer hud. Se motedommen over danserne.

(SIDE2): Stylist Storm Pedersen mener Tore André Flo med letthet kan vise litt mer hud enn det han gjorde i fredagens runde av «Skal vi danse».

- T-skjorta burde blitt røsket av med makt, og brukt som skurefille der du aldri villel tro lyset ville nå, skriver han i sin dom av Flos antrekk.

- Digger deg
Tore André Flo med dansepartner Nadya fikk 28 poeng av dommerne denne gangen og den frittalende dommeren tor m.Fløysvik var begeistret også denne gangen.

- Jeg digger fremdeles Tore André sa han etter Flos sambaopptreden.

Vår stylist er ikke like imponert over antrekket og mener Flo gjør årets motetabbe når han har på seg hvit t-skjorte under rysjeskjorta som er ment å vise bar hud og hår på brystet.

Triller terning
Storm Pedersen er stylist med base i New York, og er også kjent som modell, danser og moteredaktør i magasinet MANN. Denne høsten har han ansvaret for stylingen på TVNorges «Grease» og som vanlig lar han terningen trille for Skal vi danse deltagernes antrekk.

LES OGSÅ:
Han har feil innstilling
Nå skal vi lage musikk sammen

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gaute Ormåsen med Elena Bokoreva Wiulsrud

De har kjøpt inn en hel haug av rysjeskjorter til årets «Skal vi danse», og det er et vågalt valg når hannkjønn skal kles opp. Det blir imidlertid litt kjedelig å se så mange rysjeskjorter på samme gulv. Derimot er fargen til Gaute såpass spenstig, at en får lyst til å spise han opp som et eller annet syntetisk godteri!

Siri Kalvig med Lars Alexander Wiulsrud

Storm Weathercenter melder om at Siri skaper høytrykk i indre strøk, når hun vrikker seg fram på parketten. Hun sier selv hun ble fort vant til disse små områdene med tøy, og det nesten litt for fort! Det er bare bra, for om plaggene ikke bæres med selvtillit, forsvinner også magien ved det hele. Her skaper hun magiske øyeblikk og fullt trykk langs hele norskekysten!

Lene Alexandra med Tom Erik Nilsen

Oi så gul og oi så kul! Frynser er superhot i år og det kommer mye av det til neste år også. Dette kan man rett og slett ta med videre ut fra dansegulvet. Det hører absolutt hjemme i et show av slikt kaliber, og rysjene på skjorta til Tom Erik, gir assosiasjoner til en småkåt påskekylling..

Hanne Krogh med Asmund Grinaker

Folkebevegelsen «ja-til –Hanne-i-korte-kjoler» herjer vilt over hele landet, og vi jubler den rosa lerka høyt i sky når hun frister alle mannebein med sine gasellebein! Lurer på hvordan prosessen har vært fra tilkneppet julestjerneidealist til hoftevrikkende sexsymbol?! Alle hjerters Hanne Krogh måtte dessverre forlate konkurransen, men kan gjøre det med et velfortjent terningkast 6.

Tor Endresen med Maria Sandvik

Papegøyedans med hanesvans! Herlig showkjole, og modig valg av gjennomsiktig skjorte til Tor. Regner med det var mange eggløse stokker i de tusen hjem, som klarte å klapre fram et siste egg, da de så hans brunstige mannebryst!

Mikkel Gaup med Therese Cleve

Hakuna Matata, what a shapeless shirt! Men det betyr ikke at det er feil, og om det er feil, er det kanskje akkurat det som er riktig. Skjorta gikk litt i ett med seg selv. Hadde for eksempel vært en idé å hatt enda flere smykker enn den lille saken som gjemte seg så vidt i halsgropa.

Tor André Flo med Nadya Khamitskaya

Her virker det for meg som om Tor Andre ikke er komfortabel med å vise hans slanke, flotte kropp, som mange kan misunne, ved å putte en hvit t-skjorte der det burde ha vært hud. Det blir en minus i margen og en runde i skammekroken! Den burde blitt røsket av med makt, og brukt som skurefille der du aldri ville tro lyset ville nå!

Programleder Guri

Leatherman er ikke bare en kleskjede, det har blitt et adjektiv. Et adjektiv for dårlig smak dessverre, men ærligheten lenge leve! Hadde vært deilig å se Guris vakre kropp, men jeg antar hun har tatt skade av trenden med empirliv og a-formete kjoler, som ikke gjør mye for kvinnefiguren. Mer og mer ser vi nå en motreaksjon på dette, nemlig skreddersøm, og dette kan være et bra hint til videre kjolevalg! Slryt for det vakre håret.

Trine Dehli Cleve

Trine er av den klassiske sorten, som en av de julekakene en bare må bake til jul. Dette ser litt ferdigbakt ut, som en masseprodusert sirupsnipp, men godt at skjortesnippene er rysjer og ikke kakesmuler. Hun ser godt ut og ser velkledd ut over den lille dommerpulten sin. Får vi se henne i noe mer utfordrende mon tro?

Alexandra Kakurina

Et godt råd; skift frisør, og skaff en hårsveis der du ikke ser ut som en frisørlærling! Du vil få så mye mer igjen for ditt vakre deg, samt se yngre og freshere ut! Ellers så er antrekket helt greit. Klassiske plagg er flott, men i din unge alder hadde det vært flott å se deg leke litt mer med uttrykk og ta dine klassiske plagg til nye høyder, for eksempel ved å bruke andre typer smykker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere