RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ta fram penisen din og legg hånda hennes på den

Ny sjekkebok anklages for å være en guide for voldtektsmenn.

(SIDE2): Boka «Above the Game: A guide to getting awesome with Woman», har ennå ikke kommet ut, men den har allerede skapt oppstyr i USA.

Deler av boka er nemlig lagt ut på nett, og det har fått flere til å lure på om forfatter Ken Hoinsky er ved sine fulle fem, skriver nydailynews.com.

Den blir nemlig kritisert for å være langt mer en guide for voldtektsmenn, enn en bok om dating.

«Fysisk løft henne opp og sett henne på fanget ditt. Ikke be om lov, vær dominant. Tving henne til å avvise tilnærmingene dine.»

Nei eller nei?
Hoinsky har før publisering allerede samlet inn nærmere 100.000 kroner på Kickstarter, men delene av boka som er å finne i form av forfatterens egne Reddit-artikler, får altså ikke mye skryt for å være en sjekkebok.

«Få henne til å dytte vekk hånden din, mens du nærmer deg vagina.»

«Ta fram penisen din og legg hånda hennes på den. Husk, hun lar deg gjøre dette fordi du har etablert deg selv som en lederfigur. Ikke spør om lov, TA HÅNDA HENNES, og plasser den på pikken din.»

LES OGSÅ:

Reddit-artikkelen, som blant annet henviser til at den gitte teksten er å finne i kapittel sju i boken, inneholder også advarsler.

«Dersom en jente, på noe som helst tidspunkt, vil at du skal stoppe, sier hun fra. Sier hun STOP eller KOM DEG VEKK, eller dytter deg vekk, så vet du at hun ikke er interessert. Slikt skjer.»

Deretter fortsetter den:

«Er hun ikke komfortabel, ta en pause og prøv igjen senere.

Fans
Men ikke alle kritiserer boka. Flere av de som har fulgt Hoinsky på Kickstarter, der man også kan lese avsnitt, takker forfatteren.

- Jeg vil si at sexrådene dine treffer blink, skriver en tilhenger, som også beskriver i detalj hva han har gjort sammen med kjæresten.

Hoinsky begynte å skrive det som skal bli en bok, etter at tre av kjærestene hans hadde vært utro, og han selv hadde tydd til noen selvhjelpsbøker på området.

- Jeg begynte å dokumentere hva jeg opplevde på Seddit, det romantiske forumet til Reddit. Det er et støttenettverk for menn som lærer hvordan de skal ha mer flaks med kvinner, sier han selv.

- Den lille havfrue også
Flere har forsøkt å få nettsidene hans fjernet, men uten hell. Selv mener Hoinsky, som har mottatt drapstrusler, at sitatene hans er tatt ut av sammenheng.

- Det kritikerne utelater, er at rådene er tatt fra en del av boken som handler om hva man gjør ETTER at man har møtt den søte jenta, får telefonnummeret, gått på noen dater, blitt kjent, og nå er alene sammen bak lukkede dører., sier han og bruker et eksempel fra musikkens verden for å sammenligne.

- Dersom «Ikke vent på tegn, prøv deg» forherliger seksuelle overgrep, da gjør også sangen «Kiss The Girl» i «Den lille havfrue» det.

Han er også frustrert at ettersom Kickstartersiden har nådd målet på nærmere 15.000 kroner (og langt over), er siden nå stengt, og dermed får han ikke endret på teksten der, slik at han kan forklare at dette ikke er det kritikerne prøver å få boka til å handle om. Hadde han hatt muligheten, hadde han lagt til at boka også inneholder et kapittel om overgrep og voldtekt, som forteller menn hva de ikke skal gjøre.

- Ingen har jo sett disse kapitlene ennå, ettersom boka ikke er publisert. Og jeg forstår dette er temaer det må trås varlig rundt. Men jeg ber folk om å legge ned høygaflene, til de har hørt hele greia.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere