RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(TVNorge)

- Taktisk elendig og naiv

Sist oppdatert:
Andreas Brunes hadde ikke en sjanse i «71° nord».

(SIDE2): Det er ingen lek å være med i «71° nord», det er hardt både fysisk og psykisk - men Andreas Brunes (29) skulle ønske det var mer av det fysiske og langt mindre av det taktiske. Mandag kveld ble han stemt hjem i TVNorge-serien når ni deltakere skulle bli til åtte.

- Faktisk så var det overraskende å ryke ut. Jeg trodde etter forrige konkurranse og oppholdet i rorbua, at var ting blitt litt annerledes, sier Andreas Brunes (29) til Side2.

- Men jeg er taktisk elendig og naiv, og klarer ikke være sleip nok. Men jeg gjorde det jeg kunne i konkurransen, men kom aldri inn i en allianse, forteller han.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Ville ryke tidlig
Andreas har vært den av årets deltakere som helt tydelig har vært helt i teten til å ryke tidlig.

29-åringen har klart seg til nå ved å vinne hver eneste frikortkonkurranse, men han visste at han ville bli stemt hjem så raskt anledningen bød seg.

- Det er kjipt å være den personen selvsagt. Jeg visste raskt at jeg ville bli stemt ut ved første anledning..

Kristin Bøgeberg (21) hadde fått lederansvaret denne gangen, og måtte dele ut minuspoeng til gjengen som ikke klarte oppdraget ved å seile rundt Stadt. Da kom Andreas raskt i faresonen.

- Jeg vet at Kristin gjorde det hun måtte gjøre for å redde seg selv videre. Men det er klart det er utrolig fortærende å komme videre, sier han.

Ble fremstilt feil
29-åringen føler selv at han ble fremstilt som usympatisk - noe han føler ble helt feil særlig i andre episode etter den tøffe turen over Jotunheimen.

- Det ble ikke klippet til min fordel, for å si det sånn, og det kommer fram at jeg liker at folk sutrer og at det er til min fordel. Det var ikke slik jeg mente det. Men jeg trodde jeg skulle få litt mer kred for å ha Anniken over de tøffeste fjellpassasjene. Men slik gikk det ikke, sier han.

Tøff frikortkonkurranse
Andreas liker fart og spenning, og karakteriserer seg selv som en «utegutt». Så når downhillsyklingen kom i frikortkonkurransen tenkte han at det ville passe ham perfekt.

- Men når det var lagt inn en motbakkeløp hadde jeg ikke sjans, det ble for tungt rett og slett, sier han.

Jan Tore Richenberg (40) gikk det hardest utover i akkurat den konkurransen - han fikk seg en skikkelig smell da han stupte kråke med sykkel utfor veien.

Les også:Her tryner han skikkelig

«71° nord» ser dupå TVNorge mandager klokken 20.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere