RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tar en Valen på dansegulvet

Sist oppdatert:
Susann Goksør Bjerkrheim sier hun og dansepartner Åsmund skal ta en Kristian Valen og «toppa heile driten» på dansegulvet i «Skal vi danse» i kveld.

(SIDE2:) - Det er lett å misse et skritt eller to, sier Susann Goksør Bjerkrheim som forteller at i kveld er hun og danselærer Åsmund Greaker sistepar ut på dansegulvet.

Stokke beina
- Må bare stokke beina, holde tunga rett i munnen og alle kroppsdeler inne i kjolen, sier hun på sin blogg.

Tone Damli Aaberge derimot koser seg glugg i hjel med sin Jive, selv om hun innrømmer at hun kom over en time for sent til øving her forleden, stappfull av baconpops og godteri.

Å lede «Nissene på låven» var en langt enklere ting for Kristian Ødegaard som sier han er veldig sliten. Nylig måtte han få behandling for muskelsmerter, skriver Dagbladet som fulgte ham til massasjen.

Ingen Snurre
- Ikke akkurat Snurre Sprett, slo Kristian fast om sin danseform.

Forrige uke røk Christer Torjussen ut av dansen. Det hindrer ikke mannen fra å blogge videre og være sjeleglad for at han slipper å svette og være nervøs. Nå er Torjussen tilbake på stand up-scenen, et miljø han kjenner noe bedre enn ballroom.

Erik Newth filosoferer om hvor mange gode dansere et menneske har inni seg i løpet av en dag. Han tror det er få. Newth har opparbeidet seg en ivrig fanskare, selv om bettingbyråene mener at han kan bli den neste til å ryke i kveld.

Side2 er til stede i Nydalen Studio og kommer tilbake med reportasjer og bilder etter at programmet er ferdig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere