RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tar med oss det positive

VALLHALL (vif.no): Etter en meget dårlig første omgang hvor lite fungerte, tok Vålerenga seg sammen mot Aalborg og vant andre omgang 2-0. Hovedtrener Tor Ole Skullerud mener Vålerenga må ta med seg det positive fra kampen.

- Vi spilte en dårlig første omgang, først og fremst fordi vi ikke kom i gang. Vi flyttet ikke beina og var seige. Vi var rett og slett ikke klare til kamp. Hva det skyldes vet jeg ikke, men vi må konstantere at vi ble løpende i mellom og at Aalborg var mye bedre enn oss før pause, sier Skullerud om kampen.

- De skapte fem sjanser på oss før pause, og scoret tre, så vi ble hardt straffet. Men, uten å overdrive var det stor forskjell på lagene.

Gode etter pause
Morten Berre reduserte først på et straffespark, før en kanon fra Bengt Sæternes med ti minutter igjen av kampen gjorde at helhetsinntrykket ble noe bedre.

- Jeg synes det var godt gjort å komme tilbake som vi gjorde etter pause. Da var det tydelig at vi var mer våkne. Vi var enige om at vi måtte ut å vise oss fra en annen side i andre omgang, og det gjorde vi. Det var godt å se at gutta tok tak og at vi flytta beina på en helt annen måte, skryter han.

- Vi skulle gjerne skapt mer framover, men det var tett bakover i andre omgang. Vi jobbet hardt, fikk et par mål og skapte noen målsjanser.

Selv om det ble nok et tap i en treningskamp, er ikke Skullerud bekymret med litt over tre uker til seriestart.

- Vi lar oss ikke bekymre så veldig av resultatene nå, og vi tar med oss de positive tingene fra denne kampen. Vi ser vi har noe å jobbe med, men vi reiser hjem med hodet hevet og fikk en god avslutning på kampen. Det var hyggelig. Derfor velger vi å ta med oss det som skjedde etter pause og vi ser positivt på ting, sier han.

- I tillegg var nok ikke oppladningen ideell. Vi hadde reist siden klokken syv og gikk omtrent rett på banen. Det må vi ta med i betraktningen. Vi reiser til La Manga allerede på lørdag, og om denne kampen skulle la seg gjennomføre, måtte vi gjøre det på denne måten. Det er en grei erfaring å ha med seg, og det vil aldri gjøres i en tellende kamp.

Wæhlers første
Midtstopper Kjetil Wæhler har slitt med en skade denne vinteren, og fikk sin første treningskamp mot Aalborg. Han spilte en snau time.

- Det var bra for Kjetil å få en times spill her nede. Nå skal vi få spilt han i gang igjen. Selv om det nok ikke var en utelukkende positiv opplevelse, må han glemme det. Han skal nå gå på igjen og få kroppen i gang før seriestart. Det er vi glade for.

- I tillegg var det godt å se at Ronny Johnsen spilte 90 minutter for første gang i år. Det er bra for han og blir bra for oss, avslutter Skullerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere