RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tarjei er så feig!

(TVNorge)
Sist oppdatert:
Jan Tore Richenberg hadde ingen sjanse i Nordkappløpet.

(SIDE2): - Jeg er en helt annen type enn Tarjei. Jeg hadde aldri gjort det han gjorde og brutt alliansen med oss gutta for å gå over til jentene. Tarjei er feig, sier Jan Tore Richenberg (40) til Side2. Han mener det burde vært tre gutter på Nordkapp til slutt.

Hans allianse med Hallgeir gikk fyken da de raskt forsto at Tarjei ville spille med jentene.

- Han ødela planen vår. Det er skikkelig dårlig. Men spill er spill.

Overrasket
I mandagens utgave av «71º nord» var det Jan Tore som altså ble stemt hjem. Og med det ble det ingen tur til Nordkapp. Selv er 40-åringen overrasket over at han klarte å komme seg så langt.

Krangel, kjefting og sleip alliansebygging har helt klart vært en del av den populære TVNorge-serien også i høst. Sånt blir det godt TV av mener Jan Tore som har vært ute med kjeften flere ganger.

- Jeg er frittalende og har vært i hardt vært fra dag én. Jeg har jo sagt en del ting i løpet av serien, så jeg er overrasket over at jeg kom så langt, innrømmer han.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Bittert
Oppdraget i semifinalen besto i manøvrere en båt nedover elva Coagesdappal i Karasjok.

- Dette oppdraget blir langt og veldig hardt, sier programleder Tom Stiansen.

Deltakerne Lene Hansen (26) og Jan Tore Richenberg (40) ble satt sammen til et lag, mens Anniken Sand (23) og Tarjei Gautefall Nicolaisen (27) skulle kjempe sammen. Tøffe stryk gjorde sitt til at det ble et utfordrende oppdrag, som Lene og Jan Tore til slutt tapte.

Dermed ble det ingen frikortkonkurranse på Jan Tore. Tarjei vant den og kom seg direkte til finalen.

- Stemmegivningen viser at noen har hatt en hemmelig plan, sier programlederen. Planen var klar - og Jan Tore fikk minst poeng.

- Resultatet er var som forventet, det er en del av spillet. Jeg forsto jo at det var tre mot én. Men jeg må si jeg er bitter for at jeg ikke en gang fikk en sjanse til å kjempe om frikortkonkurransen. Jeg mener det burde vært som alle de andre gangene slik at alle fikk kjempe om det, tordner Jan Tore.

Ikke spennende
Han mener filmselskapet har skylden for at spenning ble tatt ut av semifinalen.

- Jeg ble litt forbanna da vi ikke ble stoppet på sykkelen for eksempel. De sa de skulle stoppe oss etter fem mil, men gjorde ikke det. Da sto Tarjei og Anniken i buskene og gjemte seg, mens vi suste forbi. Vi syklet jo altfor langt! Det kunne blitt litt mer spennende da, men det var nå en gang sånn de ville ha det, sier han.

Men 40-åringen hadde en strålende tur og forteller at han storkoste seg fra første stund.

- Jeg koste meg glugg i hjel på tur jeg. Turer i fjell og mark er noe jeg liker svært godt og jeg har sett noen fantastiske steder, sier han.

Han og Hallgeir har god kontakt, og har vært mye sammen siden realityserien.

- Vi var sammen på Beitostølen for noen uker siden. Da fikk jeg hilse på Petter Nortugh og hele det slovenske skilandslaget. Det var en fin tur, forteller han.

Både han og Hallgeir gikk ned 10 kilo i vekt hver, og Jan Tore er godt fornøyd med at kiloene har holdt seg borte.

- Jeg veide over 100 kilo, og det trenger jeg ikke gjøre. Så nå ligger jeg på 93 kilo, og tenker mer på kosthold og trening enn tidligere, sier han.

Les mer her:Vekten raste av

Neste mandag er det klart for den store finalen i «71º nord» og da skal Lene, Anniken og Tarjei kjempe om seieren, penger og bil. Hvem tror du vinner? Stem til venstre i saken!

Finalen i «71 º nord» ser du mandag 14. desember klokken 20.30 på TVNorge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere