- Tenkte at nå dør jeg

Foto: (Privat)

Sandra ble helt umotivert slått og sparket av en gjeng på 12-13 personer.

31.08.10 14:19

- Jeg var helt sikker på at jeg kom til å dø, sier Sandra Isaksen til Fredriksstad Blad.

Sammen med venninnen Cathrine Johansen, skulle Fredrikstad-jenta på Hellbillies-konsert i Notodden i helgen. Det utviklet seg til et forferdelig mareritt. De to og en felles venn bestemte seg for å ta en liten tur ut på byen, dagen før konserten.

Det var da de gikk nedover Storgata i Notodden, at det plutselig kom tre ukjente gutter og en jente bort til dem.

- De var helt klart ute etter å ta oss, og oppførte seg svært truende. «Hva faen gjør dere i gata vår», skrek jenta til oss, samtidig som hun grep tak i meg. Vi ble redde, og forsøkte å forklare at vi kun var besøk på Notodden. Vi sa vi ikke ønsket noe bråk, og etter litt mekling forsvant de. Da trodde vi det hele var over, sier Johansen til avisen.

Ett minutt senere hørte trioen noen brøle bak seg. Cathrine fikk et knyttneveslag midt i ansiktet og deretter ble det et basketak med flere slag mot gjestene i byen. Flere kom styrtende til og gikk løs på vennetrioen.

Ifølge Isaksen var det 12-13 stykker, og da hun forsøkte og hjelpe venninnen ble hun holdt tilbake mens slagene haglet.

- Det endte med at jeg gikk i bakken, og da kjente jeg slag og spark fra alle kanter. Slagene ble avløst av at hodet mitt ble slått mot asfalten. Til slutt tenkte jeg bare at jeg måtte beskytte ansiktet. Der og da var jeg sikker på at jeg kom til å dø, sier Sandra, som til slutt besvimte av smertene og slagene.

Vennen fra Notodden hadde greid å komme seg unna, mens forbipasserende ikke brydde seg. Til slutt kom noen gutter til stedet og fikk jaget bort gjengen. Besøket i Notodden endte med hjernerystelse og fire sting i bakhodet for Isaksen. Angrepet er nå politianmeldt.

Les mer om voldsepisoden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag