RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tiden inne for å selge aksjer

Sist oppdatert:
Stig Myrseth og Orion Analyse mener at tiden er inne for å redusere beholdningen med aksjer. Sjekk aksjeanalytikerens råd her
Mandag er Myrseth og analysehuset Orion Analyse ute med en ny rapport til sine kunder. I rapporten kommer det klart frem at Myrseth ikke tror på noen videre oppgang på Oslo Børs. Derfor anbefaler analytikeren kundene å redusere beholdningen av aksjer.

- I motsetning til Wall Street har himmelfarten fortsatt på vår hjemlige børs i 2005. Sett i lys av den sterke oljeprisen er ikke dette urimelig, men risk/reward-forholdet har også forvitret i norske aksjer. Vi tviler derfor på at en videre oppgang fra dagens nivå vil la seg opprettholde, og det beste er trolig å benytte den rådende styrken til å redusere eksponeringen, skriver Myrseth til kundene.

Orion har imidlertid enkelte aksjer de mener vil gjøre det bra ved inngangen av uken. Her er Orions aksjefavoritter mandag:

* Crew
* TTS
* VMetro

I rapporten mandag skriver Myrseth at tror at den amerikanske renten blir hevet.

- ...spørsmålet ikke er om renten vil bli hevet, men hvor mye, skriver han.

Dette er Orion-porteføljen:

* AF Gruppen
* Veidekke
* Tomra
* Lithuanian Telecom
* Acta
* Crew

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere