RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Til selvsikre kvinner

Sist oppdatert:
Armando Santos selger ikke klær til en kvinne som er usikre. Se video fra hans siste visning her.

OSLO SENTRUM/ (SIDE2): Designeren og tekstilkunstnerne Armando Santos siste kolleksjon er inspirert av noe som veldig mange forbinder med Norge.

- Jeg har latt meg inspirere av Nordlyset faktisk, jeg liker fargene og fargespillet. Jeg brukte chiffon lag på lag for å få de nyansene jeg ville ha, sier Santos til Side2 rett etter at han har vist sine vakre kjoler for et fullsatt Galleri Format i Oslo sentrum.

- De som føler seg trygge
Med bruk av draperinger, rosettlignende kreasjoner og gjennomsikte skjørt skred modellene ned gallerigulvet i sakte tempo.

Dette gjorde det mulig for de fremmøtte å studere plaggene svært nøye, noe som er på sin plass når en designer med Santos bakgrunn og visjon viser fram sine verk.

Selv om designeren lager klær som alle kvinner kan bære, kreves det allikevel sin kvinne å gå rundt med noen av de mest utfordrende kreasjonene.

- Kjolene er for dem som føler seg trygge og vel i klærne, forklarer designeren.

- Du kan si at dette er bare en presentasjon av arbeidet mitt, så det blir alltid forandret når en kundene skal kjøpe et plagg, så det blir tilpasset kundene. Så det blir litt at jeg lager klær som er det kunden ønsker seg, men med min design, fortsetter Santos.

- Jobber med kvinnene
Når vi spør hvordan designeren mener en kvinne skal bære en kjole, er det en ting som er viktigere enn noe annet.

- Man må først og fremst føle seg vel og komfortabel i det, forklarer han.

- Jeg selger ikke klær til en kvinne som er usikker. Du må føle deg vel i mine klær, det er det jeg jobber med og jobber med kvinnene og finner ut hva som er best for dem, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere