*Nettavisen* Nyheter.

- Tilga aldri Jude

Sienna Miller har tatt til motmæle mot gjenforenings- og utrorykter rundt henne og Jude Law. - Vårt forhold endte for tre måneder siden, sier hun.

12.10.05 07:56

Sienna Miller har vært gjennom en mediestorm etter at britisk media bragte henne nyheten om at forloveden Jude Law hadde hatt en affære med barnepiken til sine barn.

Utro med Laws venn?
Etter den tid har Miller vært nærmest fritt vilt. Det ble sagt at paret hadde funnet tilbake til hverandre, før avisene nylig skrev at hun hadde vært utro med Laws gode venn, Daniel Craig.

- Jeg dumpet Jude for tre måneder siden. Jeg kunne ikke tilgi ham for det han gjorde mot meg. Vi har klart fortsatt å være venner, men han såret meg dypt, sier Sienna til World Entertainment News.

Modellen og skuespilleren går ikke inn på ryktene om at hun skal ha et forhold til Daniel Craig, som antas å ha blitt den nye James Bond. Men hennes talskvinne sier at de to har kjent hverandre lenge.

- Bare rykter
- At de skal ha et forhold er bare ville rykter, sier talskvinnen til The Mirror.

Sienna Miller sier at hun inntil nå fremdeles har delt bolig med Jude Law fordi hun hadde leid ut sin egen leilighet og hadde så mye å gjøre at hun ikke hadde tid til å finne et nytt sted å bo.

- Det har vært vanskelig, men vi har klart å bo sammen selv om vi ikke er kjærester, sier hun. Nå har imidlertid Miller flyttet ut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.