*Nettavisen* Nyheter.

- Tom sendte Riise-bildet

Foto: Sten Jacobsen

- Det var Tom som sendte nakenbildet av John Arne Riise til Charlotte Fredriksen, svarte Herodes Falsk og Tom Mathisen da de onsdag var på nettmøte hos Side2. Les de elleville svarene.

31.01.07 15:59

(SIDE2:) Herodes Falsk og Tom Mathisen gjorde for en tid tilbake comeback på TVNorge, med sin rølpete og støyende humor. Nylig ga de ut en samleplate, med høydepunktene fra flere år sammen.

Spørsmålene haglet inn til bajasduoen, og det var mange som hadde spørsmål om sketsjer og tidligere stunts de har gjort. Blant annet lurte Caroline på hvor hun kan finne den gamle sketsjen «Raneren og slaget».

- Du tenker på «Raneren og slaget». Den er morsom og en parodi på såpeopera, men er for lenge siden utkonkurert av Hotel Cæsar i å være idiotisk, svarte Falsk & Mathisen.

En annen leser lurte på hvem det var som sendte Riise-bildet til Charlotte Fredriksen.

- John Arne hadde sendt det til Tom. De har vært forlovet i flere år, og til sommeren skal Tom adoptere ham. Det var Herodes som stjal telefonen og sendte det videre. Det var også han som offentliggjorde penisen til Kåre Conradi, og ikke minst, det var også han som sendte de amerikansk troppene til Irak, og det var han som tok livet av Kennedy i 60-åra, svarte komikerne.

Les resten av svarene under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.