RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tone, du er nydelig

Sist oppdatert:
- Ting er uansett fint, sier Tone Damli Aaberge om slankedebatten på bloggen hennes.

(SIDE2): For to uker siden skrev tidligere TVNorge-programleder Trine Grung (37) i sin blogg at hun synes Tone Damli Aaberge (20) er en av Norges vakreste jenter, men at hun er blitt VELDIG tynn. Det fikk både artisten selv og fansen til å reagere.

Nå får Tone Damli Aaberge full støtte for sin flotte kropp fra lesere på bloggen sin:

- «Du ser utrolig bra ut».

- «Vet du Tone, du er nydelig. Å klart du er tynn, men ikke uvanlig eller sykelig tynn. Du er akkurat slik man skal være».

- « Folkens! Som Tone selv sier, så har hun blitt slankere over en lang periode. Er ikke noe som har skjedd over natten. Dette er også et resultat av trening og sunt kosthold, rett og slett en sunnere livsstil.»

Dette er bare et knippe av innleggene som støtter jenta fra Sogndal.

Blåser i ryktene
Aaberge har også selv skrevet om slankedebatten, fordi hun ikke ønsket at folk skal tolke vekten hennes feil. Hun skriver at hun har blitt tynnere, men påpeker at det har skjedd over en lang periode. Hennes vekttap er et resultat av sunt kosthold og mye trening.

- Dei siste to åra (etter eg blei sammen med min kjære, som e sunnheten selv), har eg forandret vane mine, til det positive! Men tro meg, vi ete godt og koset oss! Det skal òg seiast at eg har blitt eldre, kroppen forandret seg, litt valpefett e vekk, og eg føle meg veldig, veldig godt! Eg skulle gjerne hatt breiale hofter og større puppen, men den gang ei, eg e som eg e, og eg trivs med det. Så, skipp’o hoj til alle rykter. Ikkje tro på alt de lese, skriver 20-åringen på bloggen sin.

Mer musikk
Aaberge ble en populær kjendis i Norge da hun i 2005 kom på andreplass i TV 2-programmet «Idol». Samme året slapp hun albumet «Bliss», som solgte til gullplate. I 2007 ga hun ut oppfølgeralbumet «Sweet Fever».

Men Aaberge jobber fortsatt mye med musikk. På et videoinnlegg på bloggen sin forteller hun jobber i studio om dagen.

- Det blir knallbra, sier hun.

SJEKK UT TONE DAMLI AABERGES BLOGG HER.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere