*Nettavisen* Nyheter.

- Tone ikke årsak til bruddet

Tom-Erik Nilsen åpenhjertig om bruddet med kjæresten og romanseryktene om Tone.

10.12.06 15:55

(iBergen.no) : Dansestjernen fra Salhus utenfor Bergen ble forsidestoff i landets kulørte magasiner da det ble kjent at det var slutt mellom ham og kjæresten Anne-Therese Samdal Rasmussen. Spekulasjonene går fortsatt om årsaken til bruddet, ikke minst om det hele skyldes søt musikk mellom bergenseren og dansepartneren i tv-programmet «Skal vi danse», Tone Damli Aaberge.

Nå tar Tom-Erik bladet fra munnen og forteller åpenhjertig om årsaken til bruddet med Frøken Norge-kandidaten.

– Vi ble enige om å avslutte forholdet. Det var ikke et dramatisk brudd, og vi er fortsatt gode venner. Det tror jeg vi alltid vil være, sier Tom-Erik til lokalavisen Åsane Tidende.

- Blir aldri mer enn venner
Han benekter samtidig at det skal ha vært noen som helst form for romantikk mellom ham selv og Idol-Tone under danseprogrammet. På spørsmål om Tone er hans nye kjæreste, svarer han:

– Nei, og det har hun heller aldri vært. Vi har et tett forhold og er nære venner. Det var også viktig for å få en god kjemi på dansegulvet. Jeg skjønner at det oppstår spekulasjoner, men vi kommer aldri til å være noe mer enn gode venner, hevder Tom-Erik, som likevel innrømmer at det var tøft for eks-kjæresten Anne Therese å se ham på dansegulvet sammen med Tone.

Ikke tid til dame
Nå vil dansestjernen flytte til Oslo for å satse på karrieren. I øyeblikket pendler Tom-Erik mellom Bergen og Oslo, men til Åsane Tidende sier han at det trolig blir flytting til Oslo med det aller første. Noe forhold har han derfor ikke tid til, hevder han.

– Jeg kan ikke være sammen med en jente når jeg ikke kan gi henne den oppmerksomheten og prioriteringen hun fortjener, sier Tom-Erik til avisen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag