RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Topplederne signerer felles erklæring om Ukraina

Russlands president Vladimir Putin, Frankrikes president François Hollande, Tysklands statsminister Angela Merkel og Ukrainas president Petro Porosjenko er samlet i Minsk i Hviterussland for å meisle ut en våpenhvile for Øst-Ukraina.
Russlands president Vladimir Putin, Frankrikes president François Hollande, Tysklands statsminister Angela Merkel og Ukrainas president Petro Porosjenko er samlet i Minsk i Hviterussland for å meisle ut en våpenhvile for Øst-Ukraina. Foto: Vasily Fedosenko (Reuters)
Sist oppdatert:
Ukraina, Russland, Frankrike og Tyskland skal være enige om en felles erklæring.

Ukraina, Russland, Frankrike og Tyskland er enige om en felles erklæring der de støtter Ukrainas uavhengighet og territorielle integritet, ifølge en kilde i den ukrainske delegasjonen.

Ifølge kilden skal den såkalte kontaktgruppen for Ukraina, som inkluderer russiske og ukrainske myndigheter samt Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE), forberede et separat dokument hvor partene i konflikten skal forplikte seg til våpenhvileavtalen signert i september i fjor.

Frankrikes president François Hollande, Tysklands statsminister Angela Merkel, Ukrainas president Petro Porosjenko og Russlands president Vladimir Putin er onsdag i den hviterussiske hovedstaden Minsk for å meisle ut en våpenhvile for Øst-Ukraina.

Porosjenko og Putin håndhilste kort da de møtte hverandre onsdag. Møtet startet i 18-tiden, og det var uvisst hvor lenge det ville vare. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere