RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Torpedo forsøkte å drepe gutt (12)

Sist oppdatert:
Tror torpedo står bak drapsforsøket på en gutt (12) i Sverige.

Göteborg (NTB): Faren til den 12 år gamle gutten som ble utsatt for drapsforsøk i Borås i Sverige nyttårsaften, tror gjerningsmannen er en torpedo fra Balkan, ifølge svenske medier. Gutten har nå våknet fra koma.

Han ble funnet livstruende skadd på nyttårsaften. Ifølge legekilder hadde han blitt truffet av tre skudd i mage- og skulderregionen. I tillegg hadde han store kuttskader på halsen etter å ha blitt knivstukket.

Ifølge Göteborgs-Posten har gutten nå våknet, og politiet håper å kunne avhøre ham snart. Kilder forteller til avisen at faren har forklart politiet at han tror en torpedo fra Balkan står bak.

Gutten og hans familie kommer fra Balkan, men har bodd i Sverige i flere år. De har søkt om permanent oppholdstillatelse på bakgrunn av en trusselsituasjon i hjemlandet sitt, men har fått avslag på søknaden.

Gutten og hans foreldre og to søsken har derfor den siste tiden bodd i kirkeasyl i en frikirke i Borås.

Tolvåringen ble funnet hardt skadd i Borås nyttårsaften, og ble fraktet til Sahlgrenska sykehus i Göteborg. Politiet har vært svært ordknappe om detaljer i saken. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere