*Nettavisen* Nyheter.

- Tredjedivisjonslysene blinker

VALLE (vif-fotball.no): Med bare juniorspillere på banen tapte Vålerengas rekruttlag sin syvende strake kamp i 2. divisjon mandag kveld. Strindheim vant 5-2 på Valle etter å ha tatt ledelsen allerede etter ett minutt.

- Tredjedivisjonslysene begynner å blinke nå. De blinker kraftigere og kraftigere for hver kamp som går. Jeg er fryktelig lei av at vi slipper i mål i begynnelsen av kampene. Vi må være fokuserte når vi starter kampen. Med tidlige baklengsmål i hver eneste kamp gjør vi det veldig vanskelig for oss selv, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tidlig baklengsmål
Som så ofte tidligere i sesongen slapp VIF-rekruttene inn mål tidlig i kampen. Mot Strindheim kom det første etter ett minutt, det andre etter 20 minutter og det tredje etter 25 minutter.

- Tidlige baklengsmål har vært et problem for oss i hele år. Derfor startet vi med fem mann bak. Gutta hadde klar beskjed om å kline ballen unna i åpningsminuttene for å unngå nok en dårlig start, men når spillerne ikke klarer å ta i mot beskjeder er vi rett og slett ikke gode nok for dette nivået.

- Vi kan ta på vår kappe at vi startet med fem mann bak. Det har vi nesten ikke trent på og det ble veldig tydelig i åpningsminuttene. Intensjonen var at vi skulle komme oss igjennom den første halvtimen uten baklengs, men de fem bak ble løpende i veien for hverandre snarere enn å demme opp, så det var helt klart et mislykket trekk.

Nesten-opphenting
Med 0-3 til pause virket kampen avgjort, men anført av en opplagt Adnan Haidar var Vålerenga nær ved å hente opp trøndernes ledelse etter pause.

- Det positive var at vi nesten hentet opp Strindheims ledelse. Vi fikk 1-3 og 2-3 ganske kjapt og hadde en god periode der vi fikk tilbake litt av trua på at vi kunne komme à jour. Men igjen ødela vi for oss selv når vi lot Kent Angelo heade ballen i mål helt umarkert etter et langt innkast.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Offensivt hadde vi nok sjanser. Vi scoret to fine mål og kunne fort scoret flere. Vi var gode periodevis i førsteomgang og en ganske lang periode etter pause. Vi har enkeltspillere som drar av Strindheim-spillerne og skaper sjanser for oss.

- Vi skaper mye, men slipper til for mange sjanser.

Haidar best
Selv på en svart dag evner trener Holter å finne positive elementer.

- Jeg synes Emilio Garcia var bedre enn på lenge. I tillegg var Adnan Haidar veldig god og skapte mye på egenhånd. Han kan skyte mer enn han gjør, men han var vår klart beste spiller i dag.

Vålerenga2 - Strindheim 2-5 (0-3)
Valle Hovin kunstgress

Mål: 0-1 Kent Angelo (1), 0-2 Per-Ove Gullachsen (20), 0-3 Mads Kristian Skjærvold (25), 1-3 Adnan Haidar (62), 2-3 Christer Jensen (68), 2-4 Kent Angelo (73), 2-5 Ståle Persson (90)

Vålerengas lag: Kristian Krohn-Holm - Fredrik Thapper, Stian Eriksen, Emilio Garcia, Kent Brekke Jensen - Andreas Aanesrud (Ivan da Silva fra 45), Nikolai Djupesland (Prince Mambouana fra 65) - Christer Jensen, Harmeet Singh, Adnan Haidar - Anders Lie

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.