RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tregt videokonferansemarked

Sist oppdatert:
Det store meglerhuset Morgan Stanley tok i går ned sin anbefaling på Tandberg-konkurrent Polycom på grunn av manglende fart i videokonferansemarkedet. Les mer her
Morgan Stanley analytiker Scott Coleman senket sin anbefaling på Polycom fra Overvekt til Likevekt som følge av den manglende oppgangen i videokonferansemarkedet.

Dette sendte Polycom-aksjen ned 4,7 prosent på Nasdaq tirsdag kveld. Coleman påpekte i analysen at de er få positive katalysatorer på kort sikt for Polycom, spesielt som følge av at bedriftene har vært trege i forhold til å starte med videokonferanser over internett.

- Vi hadde forventet 2005 til å bli et innslagspunkt for videokommunikasjonsmarkedet. Imidlertid med bedriftene fortatt i tidelige stadier av VoIP utvikling, tror vi bedriftene fortsatt har til gode å gripe fordelene med å flytte deres videokonferansefunsjoner til IP, skriver Coleman ifølge Associated Press.

Coleman forventer derfor kun ensifret vekst for Polycoms inntekter i år, men også neste år. Han ser vekstrater på henholdsvis 7 prosent i år og 8 prosent i 2006.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere