- Trener dansing og kyssing

Mira Craig trener dansing og kyssing og var skikkelig sporty da hun var yngre.

(SIDE2): - Jeg var en skikkelig tomboy! Drev med masse sport, både turning, judo og basket og har masse medaljer og pokaler.

- Jeg var også veldig glad i å svømme og syklet masse, sier Mira Craig om den sporty oppveksten sin til magasinet Shape-Up.

Kyssing..
Ikke rart jenta har formene i orden med den bakgrunnen! Det hun liker aller best å trene akkurat nå derimot er dansing og kyssing. Uten at leserne får noe mer forklaring på akkurat det...

Den treningsglade jenta er i disse dager aktuell med sitt andre album «Tribal dreams» og kanskje er det den aktive tilværelsen hennes som gir henne så mye energi til å jobbe så hardt og være så ambisiøs.

Mira har den siste tiden oppholdt seg i Atlanta, USA hvor den siste plata hennes er blitt produsert. Produsenttrioen har bestått av Sleepy Brown, Rico Wade og Ray Murray, som blant annet er kjent for å ha stått bak hele debutalbumet til Outkast og TLC-giganthiten «Waterfalls».

Les hele saken:Mira jobber med super- produsent

Best når solen skinner
Mira innrømmer at hun er mest fornøyd med livet når hun har vært veldig produktiv en dag eller når hun har fått en veldig god idé, når solen skinner og det er passe varmt eller når hun spiser.

Den sexy stjernen bør ha til smør på brødet for skattelistene for 2006 viser at hun tjente nesten to millioner kroner i fjor. Det gjør henne til en av de best betalte kvinnelige artistene det siste året.

Les hele saken: Mira rik på rumperisting

LES MER OM HELSE, TRENING OG VELVÆRE HER

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.