RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trist å skuffe fansen

Sist oppdatert:
Tokio Hotel ber fansen om unnskyldning etter avlysningen.

(YEYE): Tirsdag kom bomben om at Tokio Hotel måtte avlyse resten av sin Europa-turné. På sin hjemmeside ber bandet om unnskyldning til sine skuffede fans.

Se bildekarusell av Tokio Hotel nederst i artikkelen

- Bill, Tom, Gustav og Georg er lei seg og svært skuffet. Spesielt for Bill som ikke har muligheten til å synge, er dette den verst tenkelige situasjonen, sier bandet i en melding på sin hjemmeside Tokiohotel.com.

Cyste på stemmebåndet
Grunnen til kanselleringen er at bandets vokalist Bill Kaulitz må gjennomgå en operasjon etter at det har blitt oppdaget en cyste på artistens stemmebånd. Operasjonen skal i følge PR-inside.com foregå allerede denne uken, men Kaulitz trenger flere uker rehabilitering i etterkant.

Ny dato i Oslo
Bandet skulle i utgangspunktet opptre i Oslo Spektrum mandag 7. april, men skuffede fans må vente for å se sine idoler.

- Per i dag har vi fått beskjed om at det vil bli satt opp en ny dato i Oslo, men denne datoen er ennå ikke avklart, sa Kristin Svendsen hos arrangøren Live Nation til Oslopuls.no tirsdag.

Tysklands mest suksessfulle band
Tokio Hotel er Tysklands mest suksessfulle band, og har siden 2005 solgt nærmere tre millioner plater og dvd'er bare i hjemlandet.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere