RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Trodde hun skulle vinne ferie

PARTYDESTINASJON: Magaluf er et populært reisemål for ungdom som vil på ferie og feste. Bildet er tatt i en annen anledning.
PARTYDESTINASJON: Magaluf er et populært reisemål for ungdom som vil på ferie og feste. Bildet er tatt i en annen anledning. Foto: Raymond Theakston/Flickr
Sist oppdatert:
Den britiske tenåringsjenta som ga 24 gutter munnsex i Magaluf, skal ha trodd at hun ville vinne en ferie.

Det skriver avisen den engelske avisenThe Sun, som har snakket med noen av de som var til stede den kvelden.

- Det var en lek som kom helt ut av kontroll. Jenta ble oppmuntret til å drikke mer og mer og ble fortalt at hun skulle vinne en «holiday». Dessverre viste det seg at «holiday» var navnet på en coctail, sier Kieran (26) til The Sun. 

Les saken her: Jente ga munnsex til 24 gutter for en flaske cava

Saken har fått masse mediaoppmerksomhet, og det hersker stor uenighet om fakta. Jenta har blitt omtalt som både engelsk, irsk og lokal, og hva som skal ha vært premien varierer mellom en flaske cava, en coctail og senest en ferie.

The Sun har også fått kritikk for sin dekning av saken.

Ordføreren reagerer

Spansk politi sier til den engelske kanalen BBC at de etterforsker en video av en turist som utfører seksuelle handlinger i Magaluf.

- Vi har allerede noen svar, men det er en pågående etterforskning. Jeg kan forsikre dere om at dette ikke vil gå ustraffet hen, sier etterforskningsleder Jaime Barcelo til BBC Newsbeat.

Den lokale ordføreren Manuel Onieva, som skal ha satt i gang etterforskningen av videoen, sier til BBC at barene som har begått lovbrudd, vil bli stengt.

Ordføreren ønsket ikke å bli intervjuet av BBC, men skriver i en uttalelse til kanalen at han ønsker å uttrykke sin forrakt og indignasjon for handlingene som blir utført i denne videoen. 

Les også: Ungdom fester seg syke i syden


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere