*Nettavisen* Nyheter.

- Tror det blir tøft

Martin Andresen er i Nederland for å heie landslaget til seier.

09.06.09 15:32

Vålerengas spillende manager Martin Andresen er i Nederland noen dager i forbindelse med landslagets bortekamp mot Nederland på onsdag.

- Jeg er her først og fremst for å være sammen med samarbeidspartnerne våre som er på sponsortur i forbindelse med kampen, sier Andresen til vif-fotball.no.

- Men selvfølgelig også for å heie på Norge og lære litt fotball i Nederland.

Norge klarte bare 0-0 borte mot Makedonia i forrige kamp, nå venter laget som er rangert som nest best på FIFA-rankingen.

- Det blir helt sikkert en tøff og spennende kamp hvor Nederland kommer til å styre mye. Norge må spille like godt som vi gjorde mot Tyskland i Drillos returkamp og være gode på kontringer, sier Andresen.

- At Brede Hangeland er ute med gule kort betyr nok også en del for Norges sjanser.

Nederland har allerede vunnet gruppen og er VM-klare og Norge står kun med tre poeng på fire kamper. Om man skal håpe på å nå play-off som en av de åtte beste toerlagene, burde Norge vinne eller i det minste ta poeng på onsdag.

- Jeg tror ikke det er negativt at Nederland allerede er klare, men samtidig er de helt sikkert veldig motiverte for å vise seg fram for et fullsatt de Kuip, avslutter Andresen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kasper Wikestad / Digitalsport (Kasper Wikestad / Digitalsport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag