RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tror jeg kan vinne noe her

Sist oppdatert:
Veigar Páll Gunnarsson er meget fornøyd med overgangen til Vålerenga.

Vålerenga har blitt enige med Stabæk om en overgang for den islandske angrepsspilleren Veigar Páll Gunnarsson (31). Gunnarsson har signert en kontrakt som strekker seg ut 2014-sesongen med Vålerenga og blir spilleklar for klubben 1. august.

- Jeg er utrolig fornøyd. Jeg kjenner Vålerenga veldig godt og det er en stor klubb og jeg har trua på at jeg kan vinne noe her, sier Gunnarsson til vif-fotball.no om overgangen.

De siste ukene har det vært mye spekulasjoner i medie om hvor Gunnarsson ville fortsette fotballkarrieren.

- Det er ekstremt godt å få ting ned på papiret. Det har vært mye mas og usikkerhet, men nå er det klart og det er jeg kjempefornøyd med, sier han.

At han ikke nødvendigvis må skifte bopæl på grunn av klubbskiftet ser han på som en fordel.

-Jeg slipper også å flytte og det er mange andre fordeler med å gå til Vålerenga, sier han, selv om han innrømmer at det kan bli en overgang i starten.

- Det kan nok hende jeg kjører feil vei til trening et par ganger, sier han med et smil.

Bittert cupfinaletap

Gunnarsson har opplevd både opp- og nedturer mot Vålerenga. Alle med hjerte i Vålerenga prøver å glemme historiens siste kamp på Nadderud, og de med hjerte i Stabæk har ikke gode minner fra cupfinalen samme år.

- Det var litt bittert å tape den cupfinalen, og det ødela nok litt av feiringen etter seriegullet. Men, vi vant serien og Vålerenga cupen, så vi delte på det, sier han.

- Neste år håper jeg å være med å ta Vålerenga langt i cupen, sier han vel vitende om at årets cupeventyr er over for lengst på Valle.

Gunnarsson har to perioder bak seg i Stabæk, og avslutter sin Stabæk-karriere med hjemmekamp mot Start søndag før han blir Vålerenga-spiller.

- Jeg har vært mange år i Stabæk og klubben vil selvfølgelig alltid ha en plass i hjertet mitt. Samtidig var Stabæk nødt til å selge og heldigvis for meg ordnet det seg slik at jeg fikk jeg lov å komme til Vålerenga. Det er bra for meg og det er jeg veldig fornøyd med, avslutter Vålerengas nye offensive våpen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere