RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tror på en god kamp

Sist oppdatert:
Martin Andresen før kampen mot Rosenborg.

Se intervjuet med Andresen her

Etter en vårsesong preget av en del skader og fravær på sentrale spillere var det en sprudlende Vålerenga-tropp som la den siste finpussen før onsdagens kamp mot Rosenborg.

- Det ser veldig bra ut på feltet her. Og det er gledelig for oss selvfølgelig at vi får Muri, Fegor og Doffen tilbake igjen, sier Martin Andresen til VIF TV etter tirsdagens trening.

- Vi har hatt litt utur med skader og hatt litt problemer i de første kampene. Vi har vel enda ikke fått spilt med den normale backfireren vår.

Rosenborg var, som Vålerenga, tippet høyt på tabellen før årets sesong. Nå er det enda tidlig, men også Rosenborg har slitt litt resultatmessig de siste kampene. Det tror ikke Andresen har noe å si for onsdagens kamp.

- Jeg tror det blir en veldig god fotballkamp mellom to lag som ønsker å vise seg fram. Og jeg tror vi kan spille opp mot vårt beste og da tror jeg vi tar dem, sier han.

Se intervjuet med Andresen her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere