RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Tror vi har overraska alle

Sist oppdatert:
André Muri oppsummerer 2010-sesongen.

Se intervju med Muri her

Tirsdag foretok Vålerenga tester på Olympiatoppen, som vanlig er rett etter sesong og i det man starter opp igjen i januar.

- Det er de verste dagene i året, så det er godt å være ferdig, sier André Muri til VIF TV.

- Skal jazze opp rumpe og lår

Vålerenga har fått mye skryt for sin offensive spillestil denne sesongen, og tok sølvmedaljene selv om de fleste i pressen tippet laget på 6-7. plass.

- Vi har vært gode i mange kamper og jeg tror kanskje vi har overraksa oss selv også litt med hvor bra spillet har fungert. Det er utrolig morsomt å være med å spille sånn fotball. Vi har et godt grunnlag for neste år, sier Muri.

Vålerenga-spillerne får nå noen uker fri før alle skal følge et egentreningsprogram inn mot treningsstart rett etter nytt år.

- Da blir det å få et bra grunnlag O2-messig. Også skal vi jazze opp litt rumpe og lår og få litt styrke der og forhåpentligvis forbedre deler av spillet gjennom det, sier Muri om hva som venter de neste ukene.

I intervjuet på VIF TV snakker han også om egen utvikling i det nye systemet, eventuelle muligheter for landslagsplass, om han egentlig ønsker at sesongen er over nå og hva han forventer av alle i klubben når fellestreningene begynner igjen.

Se intervju med Muri her

Kan vinne Fair Play-pris

Tirsdag ettermiddag ble det kjent at Muri er nominert til å vinne NFFs Fair Play-pris for 2010.
Les mer her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere