*Nettavisen* Nyheter.

- Trump kan bare holde munn

Talkshowverten Rosie O'Donnell mener at en mann som har vært utro to ganger ikke bør være et moralsk kompass for Miss USA.

22.12.06 10:58

(SIDE2:) Miss USA, eller Tara Conner, fikk problemer etter at bilder av en svært utagerende festende miss ble spredd rundt på nett og i diverse media. Conner var ennå ikke fylt 21 år, som er grensen for å drikke alkohol på utesteder i USA, da bildene ble tatt.

Trump forbarmet seg
Det gikk så langt at eieren av konkurransen, den mer kjente Donald Trump, avholdt en pressekonferanse der han erklærte at Conner fikk beholde kronen, men at han sendte henne på rusklinikk.

SIDE2TV: Trump sender miss til avrusning

Jeg har alltid trodd på å gi folk en ny sjanse, sa Trump på en pressekonferanse tirsdag, ifølge nyhetsbyrået AFP.

At Trump har opphevet seg til moralens vokter, har irritert talkshowverten og skuespiller Rosie O'Donnel overmåtelig.

- Forlot den første kona fordi han hadde et forhold. Forlot den andre kona fordi han hadde et forhold. Fikk barn begge ganger, men opptrer likevel som et moralsk kompass for en 20-åring, sa O'Donnell på ABCs morgenshow The View der hun er en av to programledere

SE OGSÅ:Skandalebildene som ryster USA

- En feit sjuske
Donald Trump er på sin side rasende over uttalelsene, og sparer ikke på kruttet.

- Rose O'Donnell er avskyelig, både på innsiden og utsiden. Se på henne, hun ser ut som en sjuske. Hun har språk som en trailersjåfør og hennes eget show gikk ad undas da det var bare henne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.