*Nettavisen* Nyheter.

Friske meninger

- Trump må ikke bli gjenvalgt

Leserbrev:

 

Foto: AP Photo/Patrick Semansky

Gunnar Stavrum og Nettavisen har endelig våknet og forstått at Trump er en mester i å skape kaos.

Av Per Lottrup

Med Barack Obama kunne en våkne opp og hverdagen var krystallklar. Ingen sensasjoner eller skandaler. Vi har gang på gang kunne lese i Nettavisen forherligelser om Obama; hvor flink han var og hvor viktig han var for verdenssamfunnet.

Her kan du lese flere leserbrev.

Uforutsigbar

Med Trump vet man aldri. Den ene dagen er det Sverige som får det. Den neste er det Kina eller Mexico - og nå sist Danmark.

Trump ljuger så en forstår det. Han forteller at han kjenner Danmark godt, og at han har mange venner i Danmark. Men hvis han ble spurt om navnet på en dansk venn, vil han ikke kunne svare.

Puerto Rico er blitt brukt som en spøk, og som et alternativ til å bli byttet bort med Grønland. Nå har de som bor i Puerto Rico bedt om å bli danske - og det er deres største ønske. Trump lever i en vill luksus i sitt «Trump Tower», med eget fly, helikopter og sine golf resorts. Han er viden kjent for å jukse og svindle også på golfbanen. Hans politikk er å skremme.

USA burde ikke velte sine økonomiske problemer over på Mexico og Canada. De burde leve etter evne og begynne å betale ned på sin kjempegjeld.

Leder av den frie verden

Trump skal være leder for den frie verden og den øverste sjef for NATO. La oss komme oss ut av NATO omgående, og så får vi håpe at Trump ikke blir gjenvalgt i 2020.

Dessverre virker det som Demokratene ikke har så mye å fare med når det gjelder en presidentkandidat. Det skulle da vært Joe Biden som har personlighet, kunnskap og ikke minst evne til å debattere på toppnivå.

For verden og verdensfreden: Kjære gud, sørg for at Trump ikke blir gjenvalgt. Vi klarer ikke mer kaos.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag