*Nettavisen* Nyheter.

- Ubehagelig og uheldig

Hydro-sjef Eivind Reiten vil til bunns i skandalen, men vil ikke spekulere i utro tjenere.

18.05.08 23:58

Av:André Clark Utvik- Dette skal ikke skje. Vi er hundreprosent enige med Oslo Børs at dette er en meget alvorlig sak. Vi har gode rutiner og vil likevel gå gjennom våre rutiner en gang til. Dette står øverst på min dagsorden, sier Eivind Reiten til NA24.Visste ingenting

Etter avsløringer fra Dagens Næringsliv ble Hydro presset til å legge frem sitt resultat én dag før planen. Avisen hadde fått tak i regnskapet til Hydro og det medførte at Eivind Reiten & Co måtte på banen allerede mandag.Oslo Børs og Kredittilsynet vil også se nærmere på lekkasjen.LES MER:

Gransker Hydro-lekkasje

- Vi ble først klar over dette etter en henvendelse fra Dagens Næringsliv søndag. Vi har ingen kunnskap om at disse tallene har versert i markedet over en lengre periode, forklarer Reiten.LES OGSÅ:

Lekkasje presset Hydro

Utro tjenere

Selv om Reiten vil til bunns i saken vil han ikke rette mistanke mot sin egen organisasjon.- Jeg vil ikke spekulere i en utro tjener, sier Hydro-sjefen til NA24.Aksjemarkedet virker å være forberedt på de svake tallene fra Hydro. Hydro-aksjen er ned 0,77 prosent til 194,25 kroner.Skal ikke skje

- Jeg synes dette er ubehagelig og uheldig, sier Reiten til NA24.Analytiker i DnB NOR Markets er Bjørn Inge Tønnessen overrasket at dette kunne skje i Hydro.- Det skal ikke skje. Spesielt ikke i Hydro, sier DnB NOR-analytikeren til NA24.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.