- Ubeskrivelig slitsomt

Men Cathrine Aschim kom på 11. plass

21.04.10 11:09

(SIDE2): Lørdag gikk Oslo Grand Prix av stabelen. Glamourmodell og Robinson-deltaker Cathrine Aschim konkurrerte i katergorien Womens Body Fitness.

- Leppene hang seg opp i tenna
Side2 møtte henne bak scenen etter første runde i konkurransen. Hun lå utslitt på et teppe på gulvet, med trenere, body-builderne og enorme flasker sportsdrikk på alle kanter.

- Dette var ubeskrivelig slitsomt. Jeg følte at jeg skulle besvime. Leppene hang seg opp i tenna, jeg kaldsvettet og det suste i ørene. Og så skal du liksom klare å stå der å smile, sier hun til Side2.

Aschim forteller at det siste døgnet har det vært det hardeste.

- Det har vært spennende, men veldig hardt. Jeg har ikke sovet så mye i natt. Jeg lå og trente og sykla i senga, og drømte at jeg poserte. Jeg knyttet alle musklene mine i søvne, smiler hun.

Hardt
Aschim har bare trent et par uker frem mot konkurransen.

LES HVORDAN HUN TRENTE SEG OPP: 8 liter vann om dagen

- Det er jo mange som trener i mange måneder frem mot dette, men jeg har jo trent andre ting i høst og vinter da. Også jobber jeg som sykepleier, og det er en veldig fysisk jobb. Men jeg kjenner det på kroppen nå. På veien til denne dagen har det vært mye hard jobbing.

Men det spørs om Aschim vil fortsette med body fitness:

- Det var veldig gøy, men jeg må kjenne og føle litt på formen. Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg føler, jeg er bare skikkelig sliten.

Mye respons
Aschim forteller at hun har fått blandede reaksjoner etter at hun bestemte seg for å stille opp i Oslo Grand Prix.

- Alt det negative som blir sagt er bare en motivasjon for meg, sånn har det alltid vært. Men det har også vært mye positiv. Det er flere som har sagt at jeg har vært en inspirasjon for dem, og at de vil gjøre det samme som meg neste år. Også er det veldig viktig for meg å understreke at jeg tar dette veldig seriøst, sier hun.

Aschim har ikke tenkt så mye over hvordan det kommer til å gå i konkurransen:

- Jeg er bare glad for at jeg fikk bli med i første runde. Selv om jeg er veldig sliten nå, blir det kanskje morsommere når jeg ser om jeg kommer videre.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Singel
På rommet bak scenen går det halvnakne, spraytanede kroppen rundt overalt. Like ved Aschim ligger en mann i tangatruse og tar push-ups, mens treneren ruller mer brunfarge over ryggen hans med en liten malingskost. Men Aschim bryr seg ikke om nakenheten.

- Jeg har stått her i bare trusa i dag, foran både menn og kvinner. Det er ikke noe problem. Jeg er vant til nakenhet, og bryr meg ikke om det.

Men kunne disse muskuløse mennene vært noe for henne?

- Akkurat nå er jeg singel, og fri og frank. Det er veldig deilig. I dag har jeg nok med å tenke på meg selv, og ikke de andre body builderne. Men vi får ta det som det kommer, sier hun.

- Dårligere forside
Ole Morten Dragseth har vært Aschims trener frem mot konkurransen. Han er imponert over innsatsen hennes.

På forhånd sa han til Side2 at hun ville nok ha minst fem stykker under seg, og tippet på en 10. plass.

Men Dragseth mener likevel det gjenstår litt før alt er helt på plass:

- Jeg er overrasket, men positivt overrasket. Hun har en bra bakside, men en dårligere forside. Det er ikke fysikken det er noe i veien med, men måten å vise den frem på, sier han.

11. plass
Side2 snakket med Aschim igjen søndag morgen. Da var resultatene fra konkurransen på plass.

- Jeg kom på 11. plass, av 16. Jeg er er veldig fornøyd, jeg hadde virkelig ikke forventet å komme til finalen, sier hun.

Men hun har likevel ikke bestemt seg for om hun vil fortsette med Body Fitness.

- Det var mye tøffere enn jeg hadde trodd, men jeg ga alt. Jeg har fått mye positive tilbakemeldinger, og treneren min sier at jeg har talent. Så hvis jeg går litt mer inn for det, og bruker litt lenger tid til å trene meg opp så kanskje. Men akkurat nå er jeg litt i min egen verden, og føler at jeg har en nedsatt allmenntilstand. Jeg føler meg nesten litt fyllesyk i dag, ler hun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag