*Nettavisen* Nyheter.

- UFO-er saboterte våre kjernevåpen

Foto: Wikimedia Commons

Tidligere amerikansk luftvåpenpersonell avholdt pressekonferanse om utenomjordisk besøk.

28.09.10 20:06

Syv tidligere ansatte i Det amerikanske luftvåpenet (US Air Force) kom med oppsiktsvekkende påstander under en pressekonferanse i Washington D.C. mandag.

Seks tidligere offiserer og en tidligere vernepliktig fortalte blant annet om observasjoner gjort ved kjernevåpenfasilitetene i den amerikanske delstaten Montana i 1960-, 70- og 80-årene.

Tre av de tidligere offiserene fortalte at UFO-er som svevde over Malmstrom Air Force Base i Montana i 1967, synes midlertidig å ha deaktivert kjernevåpnene på basen, melder CNN.

- Må erkjenne UFO-besøk
De tre hadde imidlertid ikke observert UFO-ene selv. UFO-forsker Robert Hastings, som arrangerte pressekonferansen på National Press Club, sier det er på tide at amerikanske myndigheter erkjenner at UFO-er har besøkt jorden.

- Jeg tror at disse mennene mener at denne planeten blir besøkt av skapninger fra en annen verden, som av en eller annen grunn har fattet interesse for atomkappløpet som begynte på slutten av andre verdenskrig, sa Hastings på pressekonferansen.

Hasting opplyste at 120 tidligere militæransatte har kommet fram og fortalt ham om UFO-observasjoner.

- Når det gjelder den operative stansen av kjernevåpnene, så mener jeg at hvem enn som er om bord på disse skipene, sendte et signal til blant annet Washington og Moskva om at de leker med ild, sa han.

- Saboterte atomrakettsilo
Tidligere kaptein i luftvåpenet Robert Salas sier han befant seg under jorden da en UFO angivelig svevde over en atomrakettsilo på basen i Montana. Derfor fikk han aldri observert UFO-en med egne øyne.

Men en soldat på vakt på bakkeplan skal ha beskrevet et rødt, lysende objekt som svevde rett ved hovedporten til fasilitetene. Objektet skal ha vært omtrent ti meter i diameter.

- Og idet jeg kalte opp min sjef, begynte rakettene våre å gå over i det som kalles for en ikke-operativ modus. Til slutt ble de deaktivert, samtidig som dette objektet fortsatt svevde over åstedet, sa Salas.

- Så UFO i Storbritannia
En av de andre eksoffiserene, oberst Charles Halt, fortalte at han så en UFO da han tjenestegjorde på britisk jord. En general skal under et debriefingsmøte ha bedt ham om å ignorere hendelsen, ettersom det ikke skjede på amerikansk jord.

Salas understrekte under pressekonferansen at UFO-fenomenet er ekte, og ikke innbilt.

- Det er på det nåværende tidspunkt et uhørt hemmelighold i vår regjering når det gjelder dette fenomenet, sa han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.