*Nettavisen* Nyheter.

- Ukomfortabel nakenscene

SMART: Robert Pattinson, som har blitt et ungdomsidol etter Twilight-filmen, syntes nakenscenen med en annen mann var langt fra komfortabel å spille inn.

Twilight-stjernen spiller homofil og gjør doggiestyle foran et åpent publikum.

(BIIPMAG): Twilight-Pattinson forteller åpenhjertig om sin innspilling av "Little Aches" der han spiller en ung Salvador Dali.

Første sexscene
Pattinson innrømmer at hans første sexscene med en annen mann ble mer vanskelig enn det han hadde trodd.

Twilight-kjekkasen avslører i aprilnummeret av GQ Magazine at han hadde problemer med det intime foran et åpent sett:

- Jeg krysset grenser for hva jeg syntes var komfortabelt å gjøre. Jeg måtte gjøre alle disse nakengreiene, forteller han.

Hard core
22-åringen følte seg svært ubekvem:

- Og her er jeg, med Javier, som spiller Lorca og gjør en ekstremt hard core sexscene og jeg hadde et nervøst sammenbrudd etterpå, forteller han og legger til:

- Og fordi begge vi to er hetero så det vi gjorde ganske teit ut. Det er flere homoscener. Og du vet at jeg har ikke engang gjort en sexscene med en jente i løpet av hele karrieren min.

- Prøver doggiestyle
For Twilight-stjernen er det ikke bare enkelt å spille foran et åpent sett heller:

- Jeg prøver å gjøre doggiestyle. Prøver å ha et nervøst sammenbrudd mens jeg gjør doggiestyle. Og det var ikke engang et lukket sett. Det var en haug med spanske elektrikere som lo for seg selv.

Fascistisk Spania
Filmen "Little Ashes" utspiller seg i det fascistiske Spania i 1922 og følger kjærlighetsforholdet mellom Salvador Dali og poet Federico Garcia Lorcatree.

Denne dramafilmen, som er laget av Paul Morrison, hadde premiere på Raindance filmfestival i London i oktober og vil få begrenset kinolansering i USA i mai måned.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.