- Umulig å ikke såre noen

Jørgen Festervoll hadde som mål å behandle alle på riktig måte. Her sjenker han ut champagne til Maria Beathe Hotsøy og Natalie Berge.

Jørgen Festervoll hadde som mål å behandle alle på riktig måte. Her sjenker han ut champagne til Maria Beathe Hotsøy og Natalie Berge. Foto: Elisabeth Norheim (Side2)

- Det ligger i «Ungkaren»-konseptet, mener Jørgen Festervoll.

27.03.09 11:56

(SIDE2:) I torsdagens «Ungkaren»-premiere møtte vi en høflig, velformulert og beleven herremann ved navn Jørgen Festervoll.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Med komplimenter, stødig øyekontakt og behagelig vesen sjarmerte han fletta av samtlige 18 deltakere da han møtte dem utenfor huset i Sør-Afrika. Men skal vi tro ungkaren selv, var dette langt fra det beste han kan prestere.

Fikk blackout
- Da jeg sto der og ventet på kvinnene var jeg så nervøs at jeg fikk totalt blackout, innrømmer Festervoll overfor Side2. Vi tok en prat med den nye ungkaren en liten stund før han fikk se den første episoden under gårsdagens premierefest.

- Det er den sekvensen når jeg skal hilse på kvinnene jeg er mest spent på. Jeg har ikke for høye forventninger, sier han og ler.

- Jeg hadde planlagt så mange fine ting jeg skulle si til dem, og da jeg faktisk traff dem var det som om ordforrådet mitt hadde krympet til tre ord.

Ville oppføre seg korrekt
For Jørgen var det å opptre høflig og riktig overfor alle damene ekstremt viktig.

- Et av målene mine var at jeg på premierefesten skulle kunne se alle kvinnene i øynene, og at alle skulle kunne si at jeg hadde oppført meg på en god måte. Jeg vil ikke at noen skal ha grunn til å snakke vondt om meg, forteller han.

(artikkelen forsetter under bildekarusellen)

1678

Likevel mener han at det er umulig å ikke såre noen underveis.

- Klart du sårer noen. Det ligger jo i konseptet. Det hadde egentlig vært trist om ingen ble såret, for det ville jo betydd at det ikke var noen følelser involvert, påpeker han.

- Det viktigste var at ting skulle skje riktig.

Ikke gå glipp av de siste kjendis- og musikknyhetene. Send SLADDER START til 1930 (tjenesten koster kr 4 pr mottatte sms).

Klinte med mange
Jørgen uttalte også i episoden at han hadde tenkt å holde kliningen på et minimum. Nå har han innrømmet at han smasket til med ikke mindre enn 7 av kvinnene, så det kan vel sies at det forsettet gikk i vasken.

Les mer:- Kysset syv av damene

- Sa jeg det? Men det er vel ikke så ille da, spør han håpefullt.

- Jeg er ikke redd for litt klining, og jeg følte at det bare hendte i de situasjonene der det var naturlig, sier han.

Reality-skeptiker
Jørgen Festervoll brukte lang tid på å bestemme seg for om han skulle være med i programmet.

- Jeg tror ikke at noen i Norges land kan komme på en grunn til ikke å være med, som jeg ikke allerede har tenkt over. Egentlig er jeg en skikkelig reality-skeptiker, men jeg synes at «Ungkaren» er et positivt konsept.

- Programmet har ikke som mål at folk skal ha sex, spy og drikke seg dritings. Det handler om å finne kjærligheten.

Om Jørgen finner kjærligheten får du vite ved å følge med på «Ungkaren 20 vs. 40» På TVNorge, torsdager klokken 21.30.

Singel? Her finner du flere kjekke ungkarer!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.