RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

- Ung kvinne funnet død på Grua

Sist oppdatert:
- Vi har funnet en død person i en bolig, sier politioverbetjent Jostein Skancke.

Politiet fikk onsdag kl 12:29 melding om en skadd person i et hus på Grua i Lunner kommune. De rykket ut og fant en ung kvinne død.

Et tosifret antall polititjenestemenn rykket ut til en adresse på Grua i Lunner kommune.

- En ung kvinne er funnet død, skrev lokalavisa Hadeland, som først omtalte saken.

Politiet bekreftet at kort tid etterpå at de hadde rykket ut til stedet, men har så langt gått ut med lite informasjon, bortsett fra at den døde er en ung kvinne.

- Vi har funnet en død person i en bolig, sa politioverbetjent Jostein Skancke til samme avis.

Les også: Politiet rykket ut til feil adresse

Ingen mistenkte
Nettavisen fikk tidligere ettermiddag opplyst at politet foreløpig ikke har noen siktede eller mistenkte i saken, og at man derfor foretar rundspørringer og taktisk etterforskning i området.

En pressemelding bekrefter dette.

- Av hensyn til etterforskningen kan vi ikke si noe mer enn at vi etterforsker et mistenkelig dødsfall. Vi har per nå ingen mistenkt eller siktet i saken. Vi foretar tekniske undersøkelser med bistand fra Kripos, og vi foretar rundspørringer i området. Vi har blant annet tatt en runde med taxisentral, NSB og busselskap for å sjekke om de har observert noe utenom det vanlige, opplyser politiadvokat Mari Lauritzen Hasle i Vestoppland politidistrikt.

Tips eller bilder? Kontakt Vaktsjef@Nettavisen.no

- Funnet død
Både kvinnen og familien hennes har adresse i Lunner kommune, og rådmann Tore Molstad Andresen har opplyst at de har satt et kriseteam til rådighet for familien til den avdøde.

En mann står oppført i telefonkatalogen på adressen der kvinnen ble funnet

- Politiet har rykket ut på en adresse. Jeg kan bekrefte at en person er funnet død. Mer kan vi ikke si akkurat nå, sa politiadvokat Mari Lauritzen Hasle i Vestoppland politidistrikt i en pressemelding. Politiet kommer med oppdatert informasjon, ble det opplyst det videre.

Ved 14.30-tiden meldte Hadelands journalist på stedet, Bjørn Bjørkli, at de fleste fra politiet har forlatt stedet.

Les også: Nærmeste nabo: - Situasjonen er guffen

Sperret av
Et større område rundt en tomannsbolig på Gruafeltet er sperret av med sperrebånd.

- Ingen av naboene som jeg har snakket med har sett eller hørt noen ting, fortalte Bjørkli og la til at politiet har begynt å avhøre naboer.

Ved 16-tiden ankom Kripos boligen på Grua.

- Mannskapene har med seg hund. Undersøkelsene ser ut til å foregå utendørs inntil videre. Politiet går blant annet gjennom søppelkasser utenfor boligen, og de søker med hund i et lite område ved siden av huset, opplyste Bjørkli.

Vestoppland politidistrikt varsler en pressekonferanse om dødsfallet torsdag klokken 10.00, og vil i dag ikke si så mye mer enn at de etterforsker et mistenkelig dødsfall.

Politiet har opprettet en tipstelefon. Hvis publikum har observert noe mistenkelig eller utenom det vanlige på Grua eller området rundt onsdag formiddag eller ettermiddag, bes de ringe 61151579.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere