RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: TV 2

- Unik nyhetsdekning fra TV 2 Nettavisen

Sjefsredaktør Gunnar Stavrum lover mange nyheter i 2005 for trofaste lesere, og mener TV 2 Nettavisen vil levere en unik nyhetsdekning i året som kommer.

- Vårt redaksjonelle produkt TV 2 Nettavisen har i løpet av 2004 hatt en sterk og positiv utvikling, sier sjefsredaktør Gunnar Stavrum.

Neste år er målet å vise nyhetsdekning som ikke tidligere er sett i Norge.

Blant planene er økt interaktivitet med brukeren og et utvidet nyhetstilbud hvor video, bilder og interaktive applikasjoner samspiller med nyhetslesningen.

- Totalt nyhetsbilde
- Vi kommer til å satse sterkt på å gi brukeren et totalt nyhetsbilde gjennom artikler, web-tv og mobile nyheter, sier Stavrum. Det vil føre til at en Nettavisen-leser har mest og best informasjon om alt som skjer i verden til enhver tid. Vi skal gi brukerne våre bakgrunn, fakta og informasjon, sier han.

Stavrum mener at den store fordelen til TV 2 Nettavisen er den sterke uavhengigheten som produktet har, samtidig med et sterkt redaksjonelt samspill med Kanal 24 og TV 2.

- Når noe skjer kan vi skrive det. Vi venter ikke med å trykke en nyhet til avisen dagen etter, sier han: - I tillegg har et sterkt og inngående samarbeid med TV 2 Nyhetene og nyhetene på Kanal 24. Sammen er vi utrolig sterke på nyhetsinngang og formidling.

Flere nettnyheter
Stavrum kan også love flere store nyheter fra internettverdenen hos TV 2.

- Når Idol kommer på luften igjen, vil man kunne se de utvilsomt beste sidene som er laget for et TV-program, og vi sitter også med planleggingen av flere andre store nyheter. Det er bare å følge med.

Målet for 2005 er uansett klart.

- Vårt mål er det samme som det har vært lenge - vi skal være Norges største redaksjonelt drevne nettsted. Det betyr at vi nå kun har VG foran oss, avslutter Stavrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere