*Nettavisen* Nyheter.

- Unnskyld, jeg bare tulla!

Foto: (Getty Images)

Kjendiskokken beklager at han kalte TV-personlighet lesbisk gris.

09.06.09 20:16

(SIDE2:) Gordon Ramsay er ikke særlig populær i Australia om dagen. Med sin kjente sleivekjeft klarte han å fornærme den anerkjente australske TV-personligheten Tracy Grimshaw.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå!

Grimshaw svarte med å kalle Ramsay en «arrogant narsissist og en bølle» på sitt TV-program A Current Affair samme kveld. Dagen etter fikk hun støtte fra landets statsminister, Kevin Rudd.

Les saken her: - En ny form for mindre intelligent liv

Den kjente TV-kokken har nå gått ut og sagt unnskyld for den uhøflige kommentaren han ga om Grimshaw foran et publikum på 3,000 mennesker.

«En lesbisk gris»
Det var under et direktesendt kokkeprogram i Melbourne på lørdag at Ramsay trakk fram et bilde av en kvinne på alle fire, med dyrepatter og grisefjes, og sa det var Tracy Grimshaw. I tillegg skal han ha kalt henne lesbisk.

Grimshaw hadde intervjuet ham på sitt program kvelden i forveien.

- Lagt seg flat
Ramsay benekter at han brukte ordet «lesbisk», og sier via en talsperson at kommetaren var ment som en vits, skriver Sky.com.

- Gordon hadde et direktesendt kokkeshow for australske BBC foran et stort og støyende publikum. Kommentarene om Tracy Grimshaw kom spontant og var ikke planlagt; de var en respons til mas fra salen. Han mente bare å være morsom, og publikum lo da også av vitsen da han sa den. Men i ettertid har Gordon innsett at kommentaren var upassende og fornærmende. Han har lagt seg helt flat og sagt unnskyld både til Grimshaw og andre som kan ha blitt opprørt av det han sa, sier talspersonen i følge Sky.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.