*Nettavisen* Nyheter.

- Utspekulert og manipulerende

TREKKER I TRÅDENE: Har Nanna sikret seg den tryggeste alliansen? Foto: (TV3)

Er Nanna storspilleren på Paradise Hotel?

19.03.09 09:06

(SIDE2): Grining, baksnakkelser og krangling er fortsatt ingrediensene når uke to av «Paradise hotell» nærmer seg slutten. Når valgene skal tas på torsdag, om hvilke to som må reise fra hotellet, snakkes det høyt og lavt i gangene - «alle» må sikre seg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Eier hotellet?
En av jentene beskyldes for å være en storspiller under Pandoras eskespørsmålet i onsdagen episode. Spørrerunden går ut på at deltakerne får muligheter til anonymt å stille personlige spørsmål til de andre på hotellet. Men resultatet gir til tider langt flere intriger og løgner enn før.

Nanna Dahlen (22) er blant jentene som må i ilden denne gangen.

- Nanna, tror du at du eier hele hotellet? er et av spørsmålene som dukker opp.

Hun ler det bort, men i gangene er det uten tvil Nanna som driver spillet framover. Alliansen mellom henne, Kevin, Iris og Øystein er klar - men hun blir likevel beskyldt for å ha en finger med i spillet blant samtlige deltakere.

Skittent spill
En av de andre jentene har store problemer med Nanna. Noor Kamil (23), som selv har blitt beskyldt for å spille et skittent spill, mener Nanna er et utspekulert og veldig manipulerende jente.

- Det har vært utrolig falsk stemning her på hotellet de siste dagene og det har noe med det skitne spillet som foregår her inne, sier Noor.

I kveldens episode er alliansebyggingen svært tydelig og gutta gjør det de kan for å sikre seg en jente.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag klokken 21.30.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.