RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Utsultet gutt (5) ble holdt fanget i skapet

UTSULTET: Gutten på bildet ble angivelig holdt innesperret i et skap under trappen. Faren og stemoren er arrestert for å ha forsømt gutten.
UTSULTET: Gutten på bildet ble angivelig holdt innesperret i et skap under trappen. Faren og stemoren er arrestert for å ha forsømt gutten. Foto: Harris County Precinct 4 Constable's Office
Sist oppdatert:
Far (24) og gravid stemor (33) i Texas arrestert.

En far og en gravid stemor ble arrestert i Houston-området i Texas, etter at de angivelig holdt deres fem år gamle sønn fanget i et skap under trappen.

Visepolitisjef Mark Herman sier han aldri har sett noe lignende i løpet av sin 30 år lange karriere, ifølge KENS5. Han sier gutten er alvorlig underernært, og beskriver det hele som en horribel situasjon.

- Det er ganske vanlig for dem å holde gutten innelåst, og vi vet ikke hvorfor. De nekter å snakke med oss. Dette er noe som kunne ha skjedd i et utviklingsland, ikke her i USA, sier Herman til Click2Houston.

Politiet fant et låst skap med en madrass da de rykket ut til parets hus etter en melding om husbråk forrige torsdag. Bråket oppsto mellom den 24 år gamle faren og hans 16 år gamle stesønn. Tenåringen skal ha protestert mot at hans yngre stebror ble holdt fanget under trappen.

Barnets stemor (33) hadde forlatt huset med guttungen før politiet ankom stedet. 33-åringen, som er seks måneder på vei, nektet å komme tilbake til huset da hun ble kontaktet av politiet.

Hun og femåringen ble senere funnet av politiet på et motell. Guttungen ble fraktet til sykehus hvor han ble behandlet for kuttskader, blåmerker og alvorlig feilernæring.

Gutten er fortsatt innlagt på barnesykehuset i Texas, og det amerikanske barnevernet er koblet inn i saken.

Stemoren ble løslatt mot en kausjon på 2000 dollar, mens faren sitter fortsatt varetektsfengslet.

Stemoren som venter barn, har allerede seks barn fra før, inkludert den 16 år gamle gutten. Politiet i Harris County i Texas har frigjort bilder av gutten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere